Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju za Fifu

Modrić otkrio što Hrvatskoj treba za uspjeh na Euru te što misli o Ronaldu i Zidaneu

Luka Modrić
Foto: Marko Lukunić/Pixell
1/5
02.02.2016.
u 17:25

Realov veznjak naglasio je kako je izbornik Ante Čačić igračima donio mirnoću i samopouzdanje

– Luka Modrić svakog dana zadovoljan dolazi na treninge. U Realu igra s igračem kojeg smatra najboljim na svijetu, trenira ga njegov idol, a suigrači tvrde da je najbolji igrač na svojoj poziciji – stoji na početku intervjua koji je Modrić dao za Fifinu internetsku stranicu.

– Sretan sam, a Zinedine Zidane bio mi je uzor. On je najbolji igrač svoje generacije, svi smo mu se divili – kazao je hrvatski veznjak i dodao:

– Svaki njegov savjet zlata vrijedi.

Potom se osvrnuo i na Cristiana Ronalda.

– Od njega se može mnogo naučiti. Njegova strast, predanost i trud koji ulaže su nevjerojatni – naglasio je naš reprezentativac. 

A kad je riječ o hrvatskoj reprezentaciji, Modrić kaže sljedeće:

– Počašćeni smo kad nam govore da smo najtalentiranija generacija koju je Hrvatska imala, posebice kad znamo kakve smo sjajne momčadi imali. No, vrijeme će pokazati je li to točno. Na velikim natjecanjima poput Eura mora se mnogo toga poklopiti za uspjeh. Potrebno vam je i malo sreće. Nadam se da ćemo je i imati jer u našu kvalitetu ne sumnjam. 

Realov veznjak naglašava da je izbornik Ante Čačić igračima donio mirnoću i samopouzdanje. 

– Bilo je mnogo negativnosti oko reprezentacije kad je stigao, ali odlično smo reagirali i pokazali što možemo – zaključio je Modrić.

>>Real se raspucao pod Zidaneom: Espanyol ispratio sa šest pogodaka

Komentara 7

BA
bađo15
18:14 02.02.2016.

Jednostavno ne mogu docekati, sada cemo pokazati sto mozemo s toliko igraca po najboljim svjetskim klubovima!

KE
kentie
16:17 05.02.2016.

Onomad, A.D. 1982, kad je vasceli Metropoljis bio u plavičastoj groznici, da Dinamo napokon osvoji dugo priželjkivanu titulu državnog prvaka, na interviewju u Palainovci, tjedan dana nakon čuven pobjede nad Crvenom zvezdom, novinarka danas pokojne tiskovine "vikend" upita plavog stratega von Chiru, što je to još potrebno da tako snažan stroj poput Dinama učini završni korak prema dugo željenoj tituli? U svom dobro poznatom francusko-šeretskom stilu sa neizbježnim bijelim šalom oko vrata, von Chiro odgovori: potrebno je još malo sreće.Novinarka u čudu, a on nastavi: da potrebno je malo sportske sreće, al sreću treba znati provocirati. Veličanstveno, nema šta, izjava za sva vremena. Da moj Lukica, za repku je potrebno malo sreće da uspije na euru u Franciji, ali sreću treba znati provocirati. Rukometaši na euru, nazvani nakon Poljske čudometaši nisu znali provocirati sreću i zato nisu igrali u Finalu Grande. Zadovoljili su se slitinom bakra i kositra, a ne pravim plemenitaškim kovinama.

MU
muh
22:04 02.02.2016.

Bez Lukice uspjeh zagarantovan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije