Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEZNJAK REALA

Luka Modrić otkrio kako je pronašao Ramosa i što misli o svojoj igri

Luka Modrić
Foto: Joma/UESyndication/PIXSELL
1/6
03.12.2016.
u 22:24

- Ne volim pričati o svojoj igri, radije govorim o igri ekipe. No svaki dan se osjećam sve bolje nakon ozljede - napomenuo je.

Hrvatski kapetan Luka Modrić rekao je kako mu je prilikom izvođenja slobodnog udarca u 89. minuti branič Sergio Ramos signalizirao da mu nabaci loptu koju je zatim sretno poslao u mrežu Barcelone za 33. utakmicu Real Madrida bez poraza.

- Ramos mi je dao signal da mu uputim loptu. Rekao mi je gdje da ju nabacim. I eto. Čini se jednostavno. Srećom bio je na pravom mjestu kao i uvijek. To je nešto prirodno, nešto što ne vježbamo. I da, ovo ću pamtiti - izjavio je Modrić nakon remija 1:1 na Camp Nou.

- Odigrali smo dobru utakmicu posebno na početku. Oni su u drugom dijelu dominirali 15 minuta i zabili, no nakon toga nismo stali, nego smo nastavili pokušavajući izjednačiti što smo i ostvarili na kraju - rekao je hrvatski vezni igrač.

- Zabiti ovakav gol na Camp Nou je poput pobjede. Ovo je bio itekako bitan pogodak. Nastavljamo biti vodeća momčad prvenstva no do kraja ima još puno - izjavio je.

Real Madrid je neporažen 33 utakmice zaredom. 

- Moramo nastaviti ovako. Utakmicu po utakmicu pa ćemo vidjeti kada će uslijediti poraz. Nadam se nikada. No ne treba razmišljati o rekordima. Pa ipak, 33 utakmice bez poraza nije slučajnost - rekao je.

Igrači su presretni napustili Barcelonin stadion grleći se kao da su pobijedili

- Bili smo zadovoljni. Sergio Ramos mi je u šali rekao 'konačno si jednu loptu dodao dobro'.

O svojoj igri nije htio govoriti. 

- Ne volim pričati o svojoj igri, radije govorim o igri ekipe. No svaki dan se osjećam sve bolje nakon ozljede - napomenuo je. 

- Kada ovako igramo smo nepobjedivi. S ovakvom kvalitetom igrača koje imamo, kada se zalažemo i borimo teško nas je pobijediti. To je nešto sto moramo uvijek imati na umu, ne samo u derbijima nego uvijek. U odličnoj smo formi i vjerujem da ćemo nastaviti ovako u idućim utakmicama.

Komentara 3

IL
ilijan
11:07 04.12.2016.

Luka je naj bolji veznjak na svijetu! Sve naj bilje želim ti, samo tako nastavi majstore!

DU
Deleted user
01:22 04.12.2016.

Luka nema pojma! (ili mozda Hina... )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije