Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio brojne komentare

Luka Modrić oglasio se na Instagramu, evo što je poručio!

Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Press Association/Pixsell
1/10
06.05.2016.
u 11:47

Hrvatski virtuoz proglašen je igračem utakmica protiv Manchester Cityja, a Uefa ga je uvrstila u najbolju momčad polufinala

Luka Modrić igra sezonu iz snova za Real. Hrvatski veznjak u sjajnoj je formi, a to se vidi i na rezultatima kraljevskog kluba. 

Prije nekoliko mjeseci cijela je momčad kritizirana, sezona se već tada proglašavala katastrofalnom, Benitez je smijenjen, a ni Zidaneu se nije predviđalo dugotrajno zadržavanje na klupi. No, sada je situacija upravo suprotna, a puno zasluga za to ide i Modriću. Lukina forma znatno se popravila, a kad on razigrava, cijela je momčad bolja. Zbog toga je Real dva kola prije kraja Primere itekako u borbi za naslov prvaka, a pred njim je i finale Lige prvaka protiv Atletica.

Hrvatski virtuoz proglašen je igračem utakmica protiv Manchester Cityja, a Uefa ga je uvrstila u najbolju momčad polufinala. Sve neodoljivo podsjeća na sezonu 2013./2014. kada je Real također na krilima Modrića došao do ''decime'', a u finalu je pao upravo Atletico. Luka je, naravno, bio u idealnoj momčadi cijele te sezone Lige prvaka, baš kao što će najvjerojatnije biti i ove sezone.

Uoči izazova koji ih očekuju na kraju sezone, Luka se oglasio na Instagramu. Zahvalio je navijačima na podršci koju on i njegovi igrači dobivaju.

"Zajedno, sve je moguće. Hvala madridistas (navijači Reala)", napisao je na popularnoj društvenom mreži.

U odgovorima koji su mu stigli ispod te objave jasno se može razaznati kakav status Luka ima među navijačima kraljevskog kluba. Naime, hrvatski reprezentativac prava je zvijezda!

Komentara 36

MO
mobitel20
14:13 06.05.2016.

Modric je ponos. A ne predmet sprdnje kao Kolarov,Ivanovic, Dzeko...aj ca , patite jugonacionalisti koji ste zlobni i ljubomorni na sve hrvatsko...ali, trudimo se da vam damo materijala,hehe...

Avatar Honduras
Honduras
16:53 06.05.2016.

od jedne polupismene rečenice "Zajedno, sve je moguće. Hvala madridistas (navijači Reala)" ovaj "novinar je pokušao napraviti članak. može li se pasti niže u novinarstvu???

ZL
zlovato_
16:58 06.05.2016.

Hrvoje ,rano si počeo blatiti repku,ćekaj dok gazda kaže sram te bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije