Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLAČIONICA

Luka Modrić: Nikad nisam bio ovako jako izudaran

luka modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
11.10.2014.
u 08:48

Želio bih pohvaliti navijače, jer su mogli i lošije reagirati, budući da su bili isprovocirani od Bugara, rekao je kapetan Srna

Ivan Perišić vratio se u reprezentaciju nakon dva mjeseca neigranja zbog ozljede, a to je ostavilo traga na njemu. Ne u fizičkom smislu, ne u njegovom osjećaju za prostor i igru, ali za realizaciju svakako da.

- Još nisam sto posto spreman, ali dogovorio sam se s izbornikom da odigram susret. Ispalo je dobro, dobro smo se branili od prve minute i igrali muški - rekao je Ivan Perišić pa nastavio:

- Očekivali smo ovakvu atmosferu i nismo podlegli, bili smo koncentrirani cijeli susret. Možda smo malo i iznenadili protivnika jer smo promijenili sustav u odnosu na prethodne dvije utakmice, a promijenili smo ga i u drugom poluvremenu, sve po dogovoru. Ispalo je odlično i smatram da smo zasluženo pobijedili.

>>Grafički prikaz hrvatske pobjede

Luka Modrić bio je najbolji pojedinac utakmice.

- Stvarno sam se umorio, a ne pamtim kad sam ovako izudaran izašao s terena. Ali, isplatilo se. Pobijedili smo, napravili veliki korak prema EP-u, no iako je još dosta utakmica do kraja, možemo puno očekivati. Ovako se bori za hrvatski dres. No, upozoravam, ne pobijedimo li Azerbajdžan, onda u Sofiji nismo ništa napravili. Neće to biti lagano, nemojmo se zavaravati – kazao je Modrić.

Srna je komplimentirao Bugarima.

- Znali smo kako će biti teško. Talijani su ovdje odigrali 2:2, Danci 1:1 zato su ovo jako, jako važna tri boda – kazao je Srna.

Što ste rekli navijačima u prekidu utakmice?

- Želio bih pohvaliti navijače, jer su u toj situaciji mogli i gore reagirati, budući da su bili isprovocirani jer su Bugari prvi počeli gađati bakljama. Moglo je to prerasti i u tučnjavu, dakle, ovo je ipak bio korak naprijed. Popričali smo s navijačima, smirili ih i oni su dobro reagirali. Imali su samo jednu želju, a to je pobjeda Hrvatske – kazao je kapetan Srna.

>>Hrvatska ostvarila zacrtani cilj - pobijedila je Bugarsku u Sofiji!

>>Hrvatski i bugarski navijači iskazali veliku količinu mržnje

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije