Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priča iz Španjolske

Modrić nakon povratka u Madrid tješio Ancelottija, Perezu pokvarena večer!

Soccer - Pre-Season Friendly - AFC Bournemouth v Real Madrid - Goldsands StadiumReal Madrid's Luka Modric.Nigel French Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
21.11.2014.
u 15:47

Njegova lijeva obrva, koja se uzdiže kada iskazuje emocije, dotaknula je strop kada su ga obavijestili da će na dulje vrijeme ostati bez standardnog igrača

Carlo Ancelotti tražio je malo mira na španjolskoj obali koristeći reprezentativne obveze svojih igrača, no u nedjelju navečer više se nije mogao opustiti.

Njegova lijeva obrva, koja se uzdiže kada iskazuje emocije, dotaknula je strop kada su ga obavijestili da će na dulje vrijeme ostati bez standardnog igrača.

Perezu prisjela večera

Luka Modrić, ozlijeđen u 23. minuti utakmice s Italijom, na teren bi se trebao vratiti tek u veljači, procjene su liječnika u Madridu.

To mu je prva ozbiljnija ozljeda otkad je 2012. došao u Real.

No osvajač desetog naslova europskog prvaka ovaj put ima kudikamo težu zadaću. Izgubio je, naime, najkorisnijeg igrača.

Ničije noge nisu toliko vremena provele na travnjaku kao Lukine – 1454 minute. Čak 17 utakmica počeo je u prvoj postavi, više od svih suigrača.

– Svi su igrači Reala izuzetni. No nisu svi bitni, a s obzirom na velik broj igrača, rijetko tko je nezamjenjiv. Modrić, međutim, jest nezamjenjiv  – piše taj list.

Liječnički nalaz pokvario je večer predsjedniku kluba Florentinu Perezu. On se nalazio na sastanku sa sponzorima kada je doznao rezultat nalaza te izrazio zabrinutost.

Nije ga oraspoložila ni vijest da će klub, zbog ozljede, dobiti 1,5 milijuna eura iz programa zaštite nogometaša koji je svjetska nogometna organizacija Fifa uspostavila 2012. godine. Pod pritiskom najbogatijih klubova, čiji zaposlenici nastupaju za reprezentacije, Fifa maksimalno isplaćuje 20.548 eura na dan. Ancelotti nije skrivao koliko ga je pogodila ozljeda.

Razgovor je bio toliko emotivan da je na kraju hrvatski reprezentativac tješio trenera.

Da vjeruju u brz oporavak igrača s brojem 19, pokazuje i odluka uprave da se ovu zimu ne ide u kupnju zamjene. Modrić će propustiti Svjetsko klupsko prvenstvo u Maroku sredinom sljedećeg mjeseca, a u siječnju bi se Real mogao sudariti s Atletico Madridom u osmini finala kupa, a u polufinalu i s Barcelonom. Luka bi mogao propustiti 20-ak utakmica do povratka u veljači.

Kroos: Veliki udarac

– Za nas je ovo veliki udarac – istaknuo je Kroos.

Ancelotti sada mora mijenjati vezni red. Da bi održao isti sustav, Kroosu, koji ne igra obranu, treba dodati Khediru ili Illaramendija. Oni bi mu čuvali leda. Druga mogućnost je ofenzivnija postava s Kroosom u sredini, uz Jamesa i Isca. Ispred njih bi bili Ronaldo, Bale i Benzema.

>>Ancelotti: Imamo zamjenu za Modrića, ne trebamo kupovati pojačanje

Komentara 7

DI
dinamojavolim1
15:53 21.11.2014.

luka ce se vratit jaci nego ikad

21
215794
20:04 21.11.2014.

Jadan Perez molim Vas budite uz njega ne vjerujem da ce prezivjeti

Avatar nula
nula
23:44 21.11.2014.

Neka pati kome smeta , Lukica je veznjak svijeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije