Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA MODRIĆ:

Moramo naći gdje je problem, ne izgledamo kao momčad

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
21.11.2015.
u 23:00

'Nismo bili kompaktni u sredini terena, ostavljali smo previše prostora, a oni su bili jako dobri.'

Luka Modrić pogriješio je prije drugog pogotka Barcelone i snosi odgovornost za poraz 0:4, baš kao i ostatak momčadi madridskog Reala. I smatra da Real na terenu ne izgleda kao momčad i da se to mora promijeniti.

- Teško je. Nismo očekivali da ćemo izgubiti i još ovako loše igrati. Ne znam što je razlog zbog kojeg smo igrali toliko loše. Je li riječ o stavu ili nečem drugom. Nismo bili kompaktni u sredini terena, ostavljali smo previše prostora, a oni su bili jako dobri - rekao je Luka Modrić i dodao:

- To je bio problem. Trebamo naći problem i ne smijemo ponavljati više ovakve pogreške. Moramo igrati kao momčad. Ovo nije prvi put da nismo igrali kao momčad. Navijači nisu sretni, danas smo zaslužili kritike.

>> Više o Real Madrid - Barcelona čitajte na Goal.com

>> Izabrao sam pogrešnih 11 igrača, snosim dio krivnje za poraz

>> Veličanstvena Barcelona ponizila Real usred Madrida!

>> Iniesta dobio ovacije Santiago Bernabeua: 'Jedinstven je igrač'

Komentara 14

UN
unbekant
07:33 22.11.2015.

Realu je potreban novi trener i to pod hitno...................

ZA
zani
09:11 22.11.2015.

E pa raširila je Barca igru na svojoj polovici , a Real trči za lopton i nisu in mogli oduzeti loptu. Umisto da se Real povuče na svoju polovicu i stoji kompaktno. Bekovi Reala napadaju, a nitko ne pokriva prostor iza . Ramos i Varane stoju skoro 80% sami protiv 5 Barceloninih igrača.

NI
Nini istrijan
09:13 22.11.2015.

Real je licio na skolarce koji prvi put igraju pred tolikim gledalistem. Baraca ih je totalno demontirala na sastavne djelove ! Koja blamaza !!' Rijesenje je : Daj otkaz Benitezu !!On je zagovornik dekadentnog nogometa i vrijeme mu je da se penzionira!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije