Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA MODRIĆ:

Liječnici su očito pogriješili, ne mogu trčati ni nakon pet tjedana

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
26.05.2015.
u 08:31

'Još se nisam oporavio. Ne mogu savinuti koljeno, boli me kad to pokušam tako da moram nastaviti s fizioterapijom.'

Luka Modrić neće igrati protiv Italije iako se svi nadaju da bi do toga moglo doći, za što krivi liječnike i njihove preoptimistične prognoze o oporavku. I sam im je povjerovao i nadao se da bi mogao zaigrati u završnici sezone za Real Madrid, a potom i reprezentaciju 12. lipnja na Poljudu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

– Još se nisam oporavio. Ne mogu savinuti koljeno, boli me kad to pokušam tako da moram nastaviti s fizioterapijom. Očito je da su liječnici pogriješili kad su rekli da će oporavak trajati od četiri do šest tjedana. Prošlo je pet tjedana i dalje ne mogu uopće trčati – rekao je za Goal.com naš reprezentativac.

Zbog ozljede odigrao je samo 16 prvenstvenih utakmica ove sezone i čini se da je njegov povratak nakon prve ozljede ipak bio prebrzoplet, što je možda i skrivilo ove aktualne probleme.

No sad je kraj sezone i mora se odmoriti te pokušati staviti iza sebe sve što se dogodilo posljednjih mjeseci. Nažalost po njega, Real je otkazao suradnju Carlu Ancelottiju, treneru koji je Modrića potpuno afirmirao i dokazao da igra "kraljeva" itekako ovisi o njemu.

– Sve što mogu reći je da je sjajan trener i osoba. Pod njegovim vodstvom igrao sam najbolji nogomet. Vjerovao je u mene od prvog dana - kazao je Modrić i osvrnuo se na sezonu bez trofeja:

– Ponekad, iako ne osvojite trofeje, ne znači da niste dobri. Ako gledamo rezultate, sezona nam je bila jako loša. Ili pobijedite ili izgubite, nema sredine. Da nismo imali peha s ozljedama, moglo je biti drukčije. Frustrirajuće je što još nisam osvojio Primeru, to je jedini trofej u Realu koji mi nedostaje. Dat ćemo sve od sebe sljedeće sezone.

>> Niko Kovač: Ne računajte na Luku Modrića za utakmicu protiv Italije!

Komentara 8

CU
cunjdra
20:15 26.05.2015.

Sramota od komentara nikad necu shvatit vecernjakova pravila ponasanja po komentarima vidm da bas nepostoje ⁉ BRAVO LUKA I BRZO OZDRAVI ‼

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
02:06 27.05.2015.

Opet Vanja Deželić prejudicira gluposti. Vanja, mogu ti ja pisati članke o Realu? Please! "Nažalost po njega, Real je otkazao suradnju Carlu Ancelottiju, treneru koji je Modrića potpuno afirmirao i dokazao da igra "kraljeva" itekako ovisi o njemu." Znači lili ovaj dio, Vanja, da neki drugi trener neće vidjeti što Luka znači Rralu? Mourinho ga je doveo i afirmirao, Carlo ga je učinio motorom Reala, tko god bude sljedeći, preuzet će Real tu gdje je stao i mjenjat će nešto u dijelovima igre gdje Reao šteka i zašto mu nije išlo, a to je faza obrane i podređenost Kikici. Kikicu urazumti, srediti obrambenu fazu igre, motivirati igrače i Real će opet biti onaj stari. Sa Lukicom u glavnoj ulozi, kad se oporavi, za to se ne treba brinuti!

DI
Dingač
10:59 26.05.2015.

luki sve najbolje u životu ... međutim što se repke tiče nije ništa postigo a i neće ... on je svoj cilj postiga i sad želi uživati ​​u tome. ni raketa neće više ništa dati hrvatskoj reprezentaciji. treba te rupe nadopuniti mladim talentiranim i motiviranim hrvatskim igračima. nije problem u igračima ... mi imamo odlične igrače za sve pozicije ali mi imamo trenera bosanca koji radi prijateljstva sa istima drži u repki jednog Pranjića koji ne bi igrao ni u trećoj ligi kad bi gledali njegov talent. treba dati nogu kovaču pa napraviti red u timu. ovako smo propali radi bosanskog interesa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije