Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ancelotti je shvatio

Španjolci otkrili tajne iz svlačionice: Modrić je vođa Reala, važan je kao Ronaldo!

Luka Modrić, Carlo Ancelotti
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/7
28.03.2015.
u 10:21

- Luka je čovjek koji okuplja ljude i koji ih sve povezuje", rekao je jedan od trenera Reala

Povratak Luke Modrića na teren od iznimne je važnosti za madridski Real, ali i za hrvatsku reprezentaciju. Niko Kovač jučer je objavio odličnu vijest i rekao kako će naš glavni igrač biti spreman za Norvešku, a istovremeno je u španjolskim medijima objavljen još jedan u nizu članaka koji potvrđuje njegovu vrijednost.

Marca je Luki posvetila veliki članak u kojem se opisuje njegov utjecaj u Realu. U tekstu se navodi kako je Real osjetio njegov izostanak, posebno početkom 2015. godine kada je pao u krizu, a forma koju je pokazao nakon povratka zaista je ohrabrujuća i trener Carlo Ancelotti računa na njegov doprinos u završnici sezone.

"Lukine igre natjerale su talijanskog trenera da shvati kako je on jednako bitan kao Ramos i Ronaldo. Ancelotti cijeni njegovo iskustvo, sposobnost da 'otključa' obranu protivnika i inteligenciju. On suigrače čini boljima i zato je Talijan uvjeren da će profitirati kada se on potpuno vrati u završnici", stoji u članku u kojem se opisuje i to kako utječe na suigrače u svlačionici.

"Njegov povratak utjecao je i na momčad izvan travnjaka. On nije tip koji će povisiti glas u svlačionici, ali to ne znači da i tamo ne drži vlast, njega se uvijek sluša."

- Luka je čovjek koji okuplja ljude i koji ih sve povezuje", rekao je jedan od trenera Reala.

Novinar piše i o tome kako je Lukina vizija igre najbolja te da zbog toga često savjetuje druge i govori što treba popraviti. Često je spreman govoriti i kada stvari ne idu kako treba. Tako su za primjer uzeli njegovu izjavu nakon susreta s Barcelonom.

- Kada smo primili drugi gol, prestali smo igrati kao momčad, što je bilo ključno, rekao je Modrić nakon utakmice, bez straha da će netko od njegovih kolega to krivo protumačiti i uvrijediti se.

"Ono što Luka Modrić kaže, u svlačionici Reala obično je sveta riječ", zaključak je teksta.

>>Niko Kovač razveselio navijače: Luka Modrić igra od prve minute!

Komentara 21

Avatar Istina je voda duboka
Istina je voda duboka
11:23 28.03.2015.

Nevjerojatan smo mi narod... Divit ćemo se kojekakvim strancima a naše dragulje ponižavamo , pljujemo, omalovažavamo... Dovoljno je pročitati par komentara ispod teksta da ti se smuči od tolike količine zlobe, mržnje, frustracija... Luka, ti si hrvatski ponos!

BR
braveheart11
13:17 28.03.2015.

Ono što je najbolje od svega.... Nama naše ništa ne valja. To prije svega ide na dušu naših novinara. Oni uzdižu i kritiziraju onda kad bi to najmanje trebali raditi. A zatim tu smo i mi kao narod. Gutamo svakivaki naslov koji nam se gurne pred oči. Razgovarao sam sa prijateljem iz Italije. Gledao je derbi Hajduka i Dinama. Rekao je ovako... Možda nije bilo ekstra tempa ili lijepih akcija ali puno ste zanimljiviji nego većina utakmica talijanske lige. Ljudi shvatimo da nikad nećemo imati pune stadione kao za vrijeme bivše države i da nećemo uživati u nekom extra nogometu ali zavrtimo neku pozitivu. Možda tako uspijemo slomiti ljude iz saveza da jos vise brinu o našem nogometu

DU
Deleted user
14:18 28.03.2015.

Orujna ništa od Luke. Sjećate se toga kad je igrao u Dinamu i odlazio iz njega. Navijali ste da ne uspije. U svemu ste takvi i sad stvari polako sjedaju na svoje mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije