Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIMALO POTICAJNO

Luka Modrić izabran u najgoru momčad kola: Radio je sve krivo

Luka Modrić
Foto: Press Association/Pixsell
26.04.2016.
u 11:31

Modrić je 'radio sve krivo' i našao se u ovom neslavnom društvu, koje iz "kraljevskog kluba" još čine i Benzema, Kroos, Jese te Varane.

Španjolsko nogometno prvenstvo je došlo do 35. kola i Goal.com je ponovno odabrao najbolju, ali i najgoru momčad, što ovaj put nije poticajno za našeg Luku Modrića.

Među najboljih 11 po drugi put zaredom je pet igrača Barcelone, a tu su i čak trojica igrača Las Palmasa uz po jednog iz Reala, Atletica te Leveantea.

Što se tiče najgorih 11, tamo pak dominiraju igrači Reala koji su se umalo pošteno izblamirali protiv Raya Vallecana. Modrić je 'radio sve krivo' i našao se u ovom neslavnom društvu, koje iz "kraljevskog kluba" još čine i Benzema, Kroos, Jese te Varane.

>> Pogledajte najbolju i najgoru momčad na Goal.com

>> Modrić je kao Iniesta u najboljim godinama, odmah bi imao mjesto u Barci!

Komentara 7

BI
Bilstein
13:11 26.04.2016.

pa bas za tu utakmicu su novinari napisali:"modric napravio preokret". a on usao kad je vec bilo 2:2. ovi novinari stvarno pod nekim uticajem opojnih sredstava

Avatar prisoje_piskulje
prisoje_piskulje
12:20 26.04.2016.

20 min je igrao

Avatar links
links
13:14 26.04.2016.

kod nas je pisalo da je ušao i da je zbog toga Real preokrenuo, buahahahaha, nešto vam tu smrdi novinarčići

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije