Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A ima samo 2 nastupa

Luka Modrić izabran u najbolju momčad Primere u ožujku!

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
31.03.2015.
u 19:37

Na službenim stranicama španjolske lige navijači svakog mjeseca mogu glasati za idealnu momčad, a Luka je dobio gotovo pet tisuća glasova.

Navijači Reala s nestrpljenjem su dočekali Modrićev povratak na travnjak nakon višemjesečnog izbivanja zbog ozljede. I dogodilo se to u ožujku u kojem je odigrao dvije nepune prvenstvene utakmice (i pola sata u Ligi prvaka), ali i to je bilo dovoljno da bude uvršten u najbolju momčad ožujka.

Na službenim stranicama španjolske lige navijači svakog mjeseca mogu glasati za idealnu momčad, a Luka je dobio gotovo pet tisuća glasova. Tako je zaslužio mjesto u veznom redu uz Mascherana i Kokea. Od klupskih kolega tu su još Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo.

Idealna momčad ožujka:

Bravo (Barcelona) – Ramos (Real M.), Otamendi (Valencia), Pique (Barcelona), Mustafi (Valencia) – Koke (Atletico), Mascherano (Barcelona), Modrić (Real M.) – Messi (Barcelona), C. Ronaldo (Real M.), Luis Suarez (Barcelona).

>>Modrić: Izbornik želi da sve bude idealno. Ali to je rijetkost u nogometnom svijetu

>>Pogledajte majstoriju Garetha Balea koji je izazvao Luku Modrića!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije