Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE KAKO GAĐA TRICE

Luka Modrić izabran među 30 najboljih nogometaša svijeta, a on igra – košarku!

Modrić
Foto: Printscreen Twitter
1/6
24.10.2016.
u 18:37

Novo priznanje Modriću stiglo je od France Footballa, magazina koji u suradnji s Fifom dodjeljuje nagradu za najboljeg nogometaša svijeta Zlatnu loptu. Danas je objavljeno da je Modrić među 30 kandidata za tu titulu.

Luka Modrić vraća se intenzivnijim treninzima nakon što je prije gotovo mjesec dana ozlijedio koljeno. Veznjak Real Madrida prije nekoliko je dana krenuo s trčanjem, a danas je prvi put radio s loptom.

U Realu će postupno raditi na oporavku jednog od ključnih igrača, a trener Zinedine Zidane nada se da će Luka biti spreman za gradski derbi protiv Atletica koji se igra 19. studenoga na Vicente Calderonu.

Modrić vrijeme do povratka na teren krati i igranjem košarke. Španjolski mediji objavili su video u kojem hrvatski veznjak gađa trice na treningu. I ide mu više nego dobro, vidi se da bi bio odličan šuter. Ipak je iz Zadra, grada košarke.

– Košarka mi je drugi najdraži sport nakon nogometa – rekao je jednom Modrić.

A novo priznanje Modriću stiglo je od France Footballa, magazina koji u suradnji s Fifom dodjeljuje nagradu za najboljeg nogometaša svijeta Zlatnu loptu. Danas je objavljeno da je Modrić među 30 kandidata za tu titulu.

>> Kritizirali su ga, a sad ne mogu bez njega: Real ovim potezom potvrdio koliko mu znači Modrić!

Komentara 3

Avatar Diavolo
Diavolo
19:40 24.10.2016.

Imamo konacno playa u košarci .....:)))

CA
CastrumFF
10:23 25.10.2016.

Od ove godine France Football i FIFA ne rade više skupa ! Imaju svatko svoju Zlatu loptu! A da na spisku nema Oblaka a ima Buffon, to je smiješno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije