Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELO U MADRIDU

Modrić i Kovačić pozirali zajedno: 'Prijatelju, došao si ondje kamo pripadaš!'

Luka Modrić
Foto: Instagram
20.08.2015.
u 17:45

''Dobrodošao, jako sam sretan zbog tebe.''

Luka Modrić ne krije zadovoljstvo dolaskom Matea Kovačića, suigrača iz reprezentacije i velikog prijatelja. Uostalom, naš proslavljeni veznjak ponudio je dojučerašnjeg Interova nogometaša predsjedniku madridskog Reala Florentinu Perezu i svojim riječima ga "pogurnuo" u realizaciju transfera.

– U posljednje vrijeme čuo sam puno lijepih stvari o Kovačiću, ali tek smo krajem srpnja odlučili da ga želimo u našem klubu. Igrali smo protiv Intera prijateljsku utakmicu i oduševili se – prepričao je Perez pa otkrio još nešto:

– Naravno da sam pitao i Luku Modrića što misli o njemu, a on mi je odgovorio: "Predsjedniče, on će za dvije godine osvojiti Zlatnu loptu." Tada je bilo jasno da krećemo u akciju.

Nadajmo se da će se Modrićeve riječi ostvariti, a prema prijamu koji Kovačić ima, sigurno će mu biti lakše priviknuti se na novu sredinu nego kad se kao 18-godišnjak pojavio u Interu, usamljen, bez iskustva i ovako tople potpore.

– Prijatelju, dobrodošao. Tu si gdje pripadaš i jako sam sretan zbog tebe – napisao je na Instagram profilu Luka Modrić.

>> Otkriveni detalji Kovačićeva transfera, nećete vjerovati što je Modrić rekao Perezu!

Komentara 8

DU
Deleted user
18:09 20.08.2015.

Bravo decki!I ovo je jedan od malih razloga zasto je danas ljepo bit Hrvat!

MA
Mars..+
18:52 20.08.2015.

Smatram da ce Kova u Realu do kraja procvjetati. Kakav vezni red za repku! Modric ,Kovacic i Rakitic a ja bih na zadnjeg veznog isprobao ( iako ce se mnogi smijati) svestranog Jedvaja.Fantastican je u obrani , zna dodati loptu ,a vrlo je prodoran prema naprijed.

KR
krumember
18:17 20.08.2015.

Odlična kombinacija talenta, talenta i iskustva. A ako zaigraju zajedno moglo bi se o njima dugo pričati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije