Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A nije nogometaš...

Pogledajte s kim se Modrić grli u zrakoplovu: 'Na putu za Milano s velikanom'

Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Press Association/Pixsell
1/9
27.05.2016.
u 11:22

– Dobro smo trenirali, raspoloženje je odlično, a motiva za ovakve utakmice nikad ne nedostaje. Atletico je nezgodan protivnik, bit će jako teško, ali uvjeren sam da možemo do naslova

Nogometaši Reala danas su krenuli na put za Milano gdje će sutra navečer u finalu Lige prvaka odmjeriti snage s gradskim rivalom Atleticom. Zinedine Zidane odlučio je na put povesti sve igrače koje ima, a među njima su i dvojica hrvatskih nogometaša Luka Modrić i Mateo Kovačić.

Zanimljivo, u zrakoplovu je zajedno s igračima Reala bio i poznati svjetski glumac Richard Gere, kojeg je Modrić zagrlio i zamolio za zajedničku fotografiju koju je objavio na Facebooku.

"Na putu za Milano s velikim Richardom Gereom", napisao je Modrić uz fotografiju na kojoj se još nalaze Mateo Kovačić, Lucas Vazquez, Keylor Navas i Gareth Bale.

Real u Milanu ima priliku osvojiti svoj 11. naslov u ovom natjecanju, a do desetog su došli upravo protiv Atletica.

– Dobro smo trenirali, raspoloženje je odlično, a motiva za ovakve utakmice nikad ne nedostaje. Atletico je nezgodan protivnik, bit će jako teško, ali uvjeren sam da možemo do naslova. Nadam se da će naši navijači biti strpljivi te da ćemo na kraju zajedno slaviti, kazao je Zidane koji ima veliku podršku svojih igrača, ali već su se pojavila nagađanja da će unatoč tome dobiti otkaz ako ne osvoji ''kantu''. Čak se počelo spominjati da će ga u tom slučaju naslijediti Unai Emery, trener koji je Sevillu odveo do kraja u Europskoj ligi.

>>Sprema se bomba: Turci pokušavaju dovesti Luku Modrića

>>Diego Simeone najpraznovjerniji je sudionik finala Lige prvaka

 

Komentara 6

DU
Deleted user
20:33 27.05.2016.

Hrvoje, hrvoje, zasto diskriminiras Matea? Zasto nije i njegovo ime otisnuto isto kao i Lukino?

DH
dalibor.hren
13:48 27.05.2016.

Bolje da je zagrlio stjuardesu!

PU
pulizg
13:30 27.05.2016.

meni izgleda ko oliver dragojevic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije