Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobire lovorike

Luka Modrić dobio novo priznanje, njegov gol proglašen najboljim!

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
10.02.2016.
u 09:53

'U posljednje se vrijeme osjećam jako dobro, pogotovo tjelesno, a kad je tako, mogu sve što trener traži od mene. Najbolji trenuci karijere? Ne znam, idem utakmicu po utakmicu i uživam.'

Luka Modrić zabio je spektakularan pogodak protiv Granade i donio pobjedu od 2:1 Realu, a osim pohvala suigrača, trenera Zinedinea Zidana, mnogih stručnjaka i medija, stigla je još jedna.

Proglašen je najljepšim u kompletnom 23. kolu prvenstva Španjolske i naš reprezentativac svakako ima razloga za još više zadovoljstva.

– U posljednje se vrijeme osjećam jako dobro, pogotovo tjelesno, a kad je tako, mogu sve što trener traži od mene. Najbolji trenuci karijere? Ne znam, idem utakmicu po utakmicu i uživam – rekao je skromni Luka Modrić i dodao:

– Trener mi je baš prije utakmice rekao da više pucam! Eto, poslušao sam ga i upalilo je.

Nadajmo se da će sad biti još i više golova, možda i ljepših od ovog, ali i bitnijih.

>> 'Zinedine Zidane više nema vlasništvo nad Madridom. Madrid je Modrić!'

>> Ma kakav Ronaldo, Luka je najvažniji igrač Reala!

Komentara 6

HR
hrvatin
13:29 10.02.2016.

Da se ovoliko pise o svakom spektakularnom golu Messija,nestalo bi odavno novinskog papira na svijetu,a svi bi internetski serveri izgorili odavno,Dade jedan gol svake prijestupne godine i pisete o njemu kao da je osvojio prvenstvo svijeta.Udario je loptu i nee gledajuci di puca i sada je odjednom bolji od svih.Madzukic i Kalinic su dali tonu golova pa ih i ne spominjete.

RA
raikonen
10:15 10.02.2016.

već ste pri pizdili s tim golom.prođe pola prvenstva i luka zabio gol..kakva vijest

KA
kajinx
12:48 10.02.2016.

Negativci, bunite se Španjolskim novinama. Marca i ostali pišu o njemu. Nego, recite kako je Javor odigrao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije