Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOV

Luis Ibanez pronašao klub - igrat će do kraja sezone u mađarskom Gyoru

'03.08.2011., stadion u Maksimiru, Zagreb - Druga utakmica 3. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - HJK Helsinki. Luis Ibanez. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Slavko Midzor/PIXSELL
28.01.2015.
u 00:30

- Osjetio sam da mi treba promjena sredine i sretan sam što sam stigao u Mađarsku - rekao je Ibanez.

Luis Ibanez konačno je pronašao novu destinaciju, argentinski branič sljedeće će dvije sezone braniti boje mađarskog prvoligaša Györa.

"Osjetio sam da mi treba promjena sredine i sretan sam što sam stigao u Mađarsku. Kada me sportski direktor kluba Saša Stevanović nazvao nisam se mnogo dvoumio. Ovdje sam već nekoliko dana, sviđa mi se način rada i kvaliteta ove momčadi, pa s nestrpljenjem očekujem nove izazove. Moje se ambicije poklapaju s klupskima, želim pomoći Györu da se što bolje plasira u nacionalnom prvenstvu, a onda ostvari zavidne rezultate i na europskoj sceni" kazao je za Goal.com Luis Ibanez.

Argentinski branič ove je zime raskinuo ugovor s Dinamom, te se kao slobodan igrač zaputio u Mađarsku. U redovima devetoplasirane momčadi mađarske lige igra i nekadašnji Osječanin Marko Dinjar.

>> Luisa Ibaneza zove Boca, Matel na čekanju

Komentara 1

SA
SI aka SI
15:08 28.01.2015.

i dok Dinamovi klinci igraju u Realu, Interu, Liverpoolu, inozemna pojačanja karijere nastavljaju u Gyoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije