Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNA SE TKO JE ŠEF

Luis Enrique ga dozivao, ali Messi je odbio izaći iz igre

Lionel Messi
Foto: Reuters (Ilustracija)
20.10.2014.
u 14:26

Argentinac je vjerojatno napravio jer lovi naslov najboljega strijelca u povijesti Primere.

Lionel Messi nije htio napustiti travnjak na utakmici s Eibarom iako je njegova Barcelona tada ima sigurnu prednost od 3:0.

Trener Luis Enrique uzalud je u 73. minuti utakmice dozivao najveću zvijezdu kluba da s njim dogovori promjenu. Messi je to odbio iako su pred njim važne utakmice s Ajaxom pa Real Madridom. Samo je okrenuo leđa i nastavio igrati...

Argentinac je vjerojatno napravio jer lovi naslov najboljega strijelca u povijesti Primere. Trenutno je na 250 golova i nedostaje mu samo jedan da se izjednači s vodećim Telmom Zarrom. Priliku za to imat će već u subotu kada Katalonci u El Clasicu gostuju kod Reala.

>> Barcelona pobijedila 3:0, Messi se još nije upisao u povijest

Komentara 2

JA
JackRussell
15:09 20.10.2014.

Interesantno, novinari Ronalda samo zbog frizure nazivaju bahatim, egoističnim, arogantnim, a kad Messi sramotno odbije prihvatiti zamjenu na utakmici novinari kažu "je, zna se tko je šef"...dobro da niste stavili smajlića...presmiješno...

KN
knin95
22:36 20.10.2014.

Ovo nikako ne moze biti dobro. Zna se tko je sef, ali igrac to ne smije biti sigurno, svejedno kako se zove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije