Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAMETNUO SE

Luis Enrique u Englesku na pripreme vodi i Alena Halilovića

Luis Enrique
Foto: Jose Antonio Sanz/UESyndication/PIXSELL
1/3
26.07.2014.
u 18:20

Očito mu se mladi Hrvat svidio na treninzima proteklih dva tjedna.

Trener Barcelone Luis Enrique odredio je 25 igrača koji će od 28. srpnja trenirati na engleskom dijelu priprema. Naravno, Ivan Rakitić je među putnicima, no trener katalonskog kluba odlučio je povesti i Alena Halilovića.

Očito mu se mladi Hrvat svidio na treninzima proteklih dva tjedna.

Od igrača prve momčadi u Engleskoj neće biti Argentinca Messija i njegova sunarodnjaka Mascherana, koji su još na odmoru, ozlijeđenog Neymara, te suspendiranog Suareza.

>> Halilović se nametnuo treneru, ostaje trenirati s prvom ekipom Barcelone

Komentara 5

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
18:53 26.07.2014.

Nije Enrique Niko! Tako se to radi u ozbiljnim klubovima i zemljama! Halilović je trebao ići u Brazil i učiti za dobrobit hrvatske reprezentacije!

BL
bl00ndy
19:05 26.07.2014.

Bravo Alene! Sad neka i naš savez dođe pameti i zovu ga na prvu kvalifikacijsku protiv Malte ako se ne varam. Budućnost je, treba nam, a i da nebi pobjego u BiH!

DO
dodotatino
20:12 26.07.2014.

@mrki medvjed normalno da ga je trebao zvati kao i Ademija, samo se bojim da bi tada svi skakali da je to zbog Mamića i Dinamo pa je možda to ponukalo Niku da ih ne zove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije