Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje u Barci

Luis Enrique prekinuo nagađanja oko Rakitićeva odlaska, ovim potezom ga je oduševio

Lionel Messi i Ivan Rakitić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/6
23.07.2016.
u 12:27

Luis Enrique, naime, iznimno voli Rakitića, što se vidi i po tome da je upravo njega najviše koristio u prošloj sezoni.

Španjolski mediji jučer su se raspisali o tome kako je Ivan Rakitić naizlaznim vratima Barcelone. temeljili su to na činjenici da su katalonci kupili Andrea Gomesa pa su procijenili da bi hrvatski reprezentativac nezadovoljan činjenicom da će imati manju minutažu spreman i na odlazak.

Usporedno s tim pojavila se informacija talijanskih medija koji su tvrdili da Juventus sprema ponudu za Raketu, kojeg vidi kao zamjenu za Paula Pogbu koji će u rekordnom transferu napustiti Torino i preseliti u Manchester.

No, već danas se pokazalo da je sve to netočno i da je Rakitićev statis u prvoj momčadi Barce neupitan. Luis Enrique, naime, iznimno voli Rakitića, što se vidi i po tome da je upravo njega najviše koristio u prošloj sezoni. Hrvatski nogometaš spada u red onih s najvećom minutažom. Zbog toga je danas odlučio prekinuti sve priče oko njegova odlaska i na njegovu inicijativu Barcelona će mu ovih dana ponuditi novi, poboljšani ugovor.

Lijepa je to gesta trenera katalonske momčadi, a Rakitiću pokazatelj koliko ga cijeni...

Komentara 8

Avatar nula
nula
16:31 23.07.2016.

Raketa je igracina i ljudina. Kao i Modric.

Avatar unfeeling
unfeeling
14:34 23.07.2016.

Gospodski klub i gospodska reakcija. Bravo Luis.

DA
DambacrnaMamba
15:42 23.07.2016.

Veliki klubovi za velike sportaše ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije