Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Barce

Luis Enrique: Ne žalim što sam stavio Suareza u prvih 11

Luis Suarez
Reuters/PIXSELL
25.10.2014.
u 22:20

- Po intenzitetu utakmice znao sam da neću igrati svih 90 minuta. Nisam o tome pričao s trenerom, do sat i pol prije utakmice nisam znao da ću igrati

Nakon pobjede Reala nad Barcelonom mnogi preispituju odluku Luisa Enriquea koji je od prve minute na teren poslao Luisa Suareza. Trener Katalonaca uvrstio je Urugvajca u igru iako mu je tek završila višemjesečna suspenzija.

- Ne žalim što sam stavio Suáreza u prvih 11. Bio je uz momčad od samog početka i odigrao je dobro, možda i bolje nego što sam očekivao, rekao je Enrique pa komentirao i utakmicu:

- Moram se s igračima vidjeti i moramo analizirati što smo krivo napravili jer bilo je previše grešaka. Ipak, imali smo nekoliko dobrih akcija i mogla je utakmica u drugom smjeru otići, ali Real je zasluženo pobijedio.

Luis Suarez bio je svjestan da nema snage za cijelu utakmicu.

- Po intenzitetu utakmice znao sam da neću igrati svih 90 minuta. Nisam o tome pričao s trenerom, do sat i pol prije utakmice nisam znao da ću igrati. Bilo mi je dobro igrati s Messijem i Neymarom, to su odlični suigrači, ali danas nismo ostvarili rezultat koji nam odgovara. Moramo se boriti dalje, još uvijek smo prvi.

>>Real preokrenuo protiv Barcelone, Suarez debitirao, Modriću ovacije

>>Goal: Modrić je odigrao savršeno, bez ijednog krivog dodavanja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije