Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvijenac tomasova

Ludogorec slavio nakon preokreta protiv Rijeke

marin tomasov
nk-rijeka.hr
28.01.2015.
u 20:15

Riječani su poveli u 29. minuti nakon što je slobodan udarac izveo Marin Tomasov, a lopta je prošla kroz živi zid suparnika.

Rijeka je nakon Igolstadta (1:1) odigrala i drugu pripremnu utakmicu u Španjolskoj. Bolji je bio bugarski Ludogorec (2:1), ovosezonski član Lige prvaka.

Riječani su poveli u 29. minuti nakon što je slobodan udarac izveo Marin Tomasov, a lopta je prošla kroz živi zid suparnika. Bio je to njegov prvijenac u dresu momčadi sa Kantride.

Bugari su poravnali rezultat do poluvremena. Ayaji je u 45. minuti s leđa u kaznenom prostoru srušio Abaloa, a precizan je s bijele točke bio Moti.

Iz prvog poluvremena treba izdvojiti i poništen pogodak Ajayiju te prečku koju je za Ludogorec pogodio Azevedo Junior.

Bugari su preokrenuli već početkom nastavka. Bezjak je u 50. minuti pogodio s 20-ak metara i postavio konačan rezultat. Samo trenutak kasnije odličnu prigodu je imao Ivančić ali je sa sedam metara iskosa, nakon dodavanja Tomečaka, pucao pokraj gola. 

Prijetili su nakon lijepih akcija i Močinić, Ivančić i Tomečak, ali golman Čvorović je bio na visini zadatka pa se rezultat nije mijenjao.

>>Jajalo pobjegao iz Rijeke i potpisao za Palermo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije