Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga HNL

Druga momčad Dinama pojačana Soudanijem, Machadom i Guilhermeom nije uspjela pobijediti Lučko

Soudani
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
25.03.2017.
u 19:21

Druga momčad Dinama u možda nikad jačem sastavu ugostila je Lučko i odigrala mršavih 1:1, a u sastavu plavih našao se i El Arabi Hilal Soudani, koji nije išao u alžirsku reprezentaciju na prijateljsku utakmicu nego se ostao oporavljati u Zagrebu

Drugi strijelac Prve HNL zaigrao je u - Drugoj HNL!? I ne samo da nije zabio gol, nego nije ni pobijedio!

Druga momčad Dinama u možda nikad jačem sastavu ugostila je Lučko i odigrala mršavih 1:1, a u sastavu plavih našao se i El Arabi Hilal Soudani, koji nije išao u alžirsku reprezentaciju na prijateljsku utakmicu nego se ostao oporavljati u Zagrebu.

Uz Soudanija, koji je bio i kapetan, te je igrao u špici, od prve su minute krenuli i Machado, Guilherme, Pavičić, Knežević, Olmo...

Dinamo 2 je poveo pogotkom Bojana Kneževića glavom u 13. minuti nakon Olmove asistencije. Soudani je imao jednu šansu, Guilherme triput iznudio parade gostujućeg vratara, ali i Lučko je prijetilo, a najbolju je šansu prvoga dijela imao Petrović u 22. minuti.

Da bi u završnici utakmice Lučko stisnulo plave u mišju rupu, Shin nije iskoristio veliku šansu u 86. minuti, Tolić u 89., da bi u 93. ipak Tin Andre Tolić zabio za 1:1!

Za Dinamo su počeli: Horkaš - Matel, Morris, Uremović, Čabraja - Pavičić, Knežević - Olmo, Machado, Guilherme - Soudani.

Komentara 2

VA
valentin2017
16:03 26.03.2017.

Opet vas je nesto zabolilo i moj komentar je nestao. Ocito ste ranjivi kad je u pitanju kritika vaseg rada i profesionalnosti, ali iznositi svasta o nekome za vas je to normalno. Moje misljenje o vama i dalje ostaje isto.

MO
matK.O.
04:37 26.03.2017.

kako je to moguće da igraći iz 1.hnl igraju 2.hnl? mislim navijač sam dinama,ali ovo mi nema smisla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije