Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličan u Liverpoolu

Lovrenu je teško: Ponekad zaista ne znam gdje se nalazim

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
01.05.2016.
u 10:44

- Trebamo odigrati kao protiv Borussije, ali ne i ponoviti početak utakmice. Moramo biti pametni i prilika će doći. Klopp je pozitivac, uvijek. Zna da imamo priliku, ali da moramo biti bolji.

Liverpool danas očekuje važan prvenstveni dvoboj protiv Swanseaja jer su redsi u borbi za poziciju u Europi. No, igračima su misli već u uzvratnoj utakmici polufinala Europske lige protiv Villarreala, što je vrlo opasno, pa ih Klopp pokušava usredotočiti na prvenstvo.

- Šef je rekao da to moramo zaboraviti. Prvo je Swansea, a onda moramo dati sve od sebe u utakmici u četvrtak. Imamo veliku, veliku priliku da odemo do finala. Sve je moguće na Anfieldu. Optimist sam, da budem iskren. Vjerujem u momčad, iako nas poraz boli. Igrali smo dobro 90 minuta, a oni su zabili iz jedine šanse, rekao je Dejan Lovren u razgovoru za Daily Mail.

Prvu su utakmicu protiv Villarreala izgubili 0:1, ali njihovi navijači uvjereni su da se na Anfieldu to može nadoknaditi.

- Trebamo odigrati kao protiv Borussije, ali ne i ponoviti početak utakmice. Moramo biti pametni i prilika će doći. Klopp je pozitivac, uvijek. Zna da imamo priliku, ali da moramo biti bolji.

Dejan Lovren već je prilično umoran, sezona je dugačka i naporna.

- Imali smo toliko utakmica ove sezone da ponekad ne znam gdje spavam, ne znam gdje se nalazim. Probudim se i pomislim: 'gdje sam?' Ali navikao sam na to, zaključio je hrvatski branič.

Komentara 10

Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
14:02 01.05.2016.

Tamo šutiš, trpiš i radiš a u repku dođeš pa glumiš šerifa ili bolje rečeno huligana. Ti si obični umišljeni pederko bez karaktera i svojeg ja.Daleko ti kuća bila i nadam se da nikad više nećeš igrati za reprezentaciju jerr se još nije rodio taj koji će biti iznad nje i davati ultimatume izborniku.

Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
14:08 01.05.2016.

Eno se igrači Swansea sprdaju sa velikim stoperom i njegovim Liverpoolom a gospodin daje ultimatume da mora igrati prvi sastav u repki i narušava atmosferu pred Euro.

MA
mađar
15:02 01.05.2016.

Treneri Swansea su bili u brizi da li ce Lovren nastupiti. Kad su ga vidjeli u sastavu odahnuli su. Prema najnovijim informacijama Lovren je najozbiljniji kandidat za popunu sastava trubača iz Dragačeva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije