Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon debakla

Lovren ugasio profil na Instagramu zbog uvreda i prijetnji smrću

Dejan Lovren
Reuters/Pixsell
30.08.2015.
u 14:10

Lovren nije igrao na razini igrača vrijednog više od 20 milijuna eura, no nije zaslužio jedini biti meta kritika navijača.

West Ham jučer je šokirao Liverpool na Anfieldu (3:0), a Dejan Lovren uklopio se u loše izdanje svoje momčadi. Nakon njegove pogreške gosti su poveli 2:0, no trener Brendan Rogers nije mu zamjerio.

- Ništa strašno. Događa se. Obična pogreška - kazao je Rogers.

No, zamjerili su mu navijači pa su Instagram profil hrvatskog braniča zasuli kritikama, uvredama, a neki su potpuno pretjerali i čak mu prijetili smrću. Hrvatski igrač nakon toga ugasio je svoj profil.

Istina, Lovren nije igrao na razini igrača vrijednog više od 20 milijuna eura, no nije zaslužio jedini biti meta kritika navijača. Ima tu još dosta 'materijala' za sprdnju...

>>Bilić skida skalpove velikana: West Ham na Anfieldu zabio tri komada Liverpoolu!

Komentara 10

PR
propalismoFranjoskroz
14:40 30.08.2015.

Lovren je eto tipičan primjer Mamićevog poslovanja.Prosječan,rekao bi i ispodprosječan stoper,uz pomoć novinara,guranja u Dinamo i reprenzetaciju dostigne basnoslovne svote.I naravno da onda on mora 80% svoje zarade prepustiti Mamiću jer on ga je i stvorio na umjetan način

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
18:34 30.08.2015.

A nije mi jasno zašto ga je i otvarao. Mislio sam tim budalaštinama bave se samo oni "ugledni" o kojima čitamo svaki dan ili u crnim kronikama u pravim novinama ili u vl, 24 sata i jl.

MR
mrki69tua
16:12 30.08.2015.

Da je bija normalan i skroman kao npr. Modrić, ne bi ni mora gasit profil, jer njegov provatni život nebi bio na pladnju. Ali kad je visoko letio i glumuo zvijezdu, nek sad udarce podnosi stoički, a ne ka lukavica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije