Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALE UTAKMICE

Liverpool izvukao pobjedu nad Ludogorecom, Borussia svladala Arsenal

Liga prvaka
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/9
16.09.2014.
u 21:31

Liverpool je uspio svladati Ludogorec golom iz penala u sudačkoj nadoknadi.

Odigrano je prvo kolo u četiri skupine Lige prvaka. U najzvučnijem dvoboju večeri Borussia Dortmund je kod kuće nadigrala Arsenal i slavila s 2:0. Nijemci su poveli krajem prvog dijela nakon što je Ciro Immobile vukao loptu 50-ak metara i onda lijepo pogodio. Konačni rezultati postavio je Aubameyang u 48. minuti. U drugom susretu u skupini Galatasaray i Anderlecht su odigrali 1:1.

Ludogorec je bio tvrd orah Liverpoolu na Anfieldu. Bugari su u prvoj minuti nadoknade došli izjednačenja 1:1, a dvije minute kasnije Steven Gerrard je iz jedanaesterca donio pobjedu domaćinu. Prvi pogodak za redse postigao je Balotelli, prvi Talijan koji je u LP zabijao za četiri kluba (Inter, Man. City, Milan, Liverpool). Dejan Lovren odigrao je svih 90 minuta.
      
- Bila je to OK igra s naše strane, ali ništa više od toga. Moramo još dosta toga naučiti, na primjer kako se suprotstaviti kontrama suparnika. Svaka čast Balotelliju, važno je imati takvoga golgetera u momčadi – kazao je kapetan Redsa Gerrard, četvrti Englez s više od 20 pogodaka u LP nakon Rooneya, Scholesa i Lamparda.

U Ligi prvaka međusobno su se sudarila dvojica hrvatskih debitanata, Danijel Subašić na vratima Monaca (90 minuta) i branič Bayera Tin Jedvaj (do 65. minute). Slavio je domaćin 1:0 i nanio apotekarima prvi poraz ove sezone.

Zenit je slavio s 2:0 kod Benfice, dok je u skupini A Juventus istim rezultatom svladao Malmo. Oba pogotka zabio je Tevez.

Liga prvaka:

Skupina A:
Olympiacos - Atletico Madrid 3:2
Juventus - Malmo 2:0

Skupina B:
Liverpool - Ludogorec 2:1
Real Madrid - Basel 5:1

Skupina C:
Monaco - Bayer Leverkusen 1:0
Benfica - Zenit 0:2

Skupina D:
Galatasaray - Anderlecht 1:1
Borussia Dortmund - Arsenal 2:0

>> Real zabio pet komada Baselu, Modrić asistent

>> Olympiacos svladao Atletico, Mandžukić zabio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije