Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER ŽIVOTA

Lovren: Tresao sam se kada sam uživo čuo himnu Liverpoola

Soccer - Barclays Premier League - Liverpool v Southampton - AnfieldSouthampton's Dejan Lovren celebrates his goal during the Barclays Premier League match at Anfield, Liverpool.Peter Byrne Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
29.07.2014.
u 08:00

– Ovo je ostvarenje sna, uvijek sam želio igrati u Liverpoolu, najvećem klubu na svijetu – rekao je Lovren.

Trakavica oko transfera Dejana Lovrena konačno je završena, Liverpool je Southamptonu platio čak 24 milijuna eura, a hrvatski stoper u prvim je izjavama pokazao koliko mu ovaj transfer znači.

Ostvarenje sna

– Ovo je ostvarenje sna, uvijek sam želio igrati u Liverpoolu, najvećem klubu na svijetu – rekao je Lovren.

Zanimljivo, Dejan je prošle sezone za Southampton zabio dva gola, od toga jedan za pobjedu baš protiv Liverpoola.

– To je bio nevjerojatan trenutak za mene jer prije i poslije te utakmice osjetio sam atmosferu stadiona. Nikad neću zaboraviti taj gol. Nakon utakmice sam si rekao: Jednog dana želim igrati ovdje – rekao je Lovren i dodao:

– Jose Fonte, moj suigrač iz obrane, rekao mi je da slušam "You'll never walk alone" prije prvog sučeva zvižduka i uživam u trenutku. Bilo je stvarno fantastično. Tresao sam se od uzbuđenja i to nikad neću zaboraviti. Želim slušati tu pjesmu svaki drugi vikend.

Lovrenu su jučer sredili vizu za SAD, gdje će se već danas priključiti suigračima na pripremama.

Pun pohvala za hrvatskog reprezentativca i trener je Redsa Brendan Rodgers, koji je inzistirao na njegovu dolasku.

– Lovren je vrlo važno pojačanje za nas, oduševljen sam što smo ga realizirali. On je snažan i ima odlike vođe, što je važno i uklapa se u profil igrača kakvog tražimo. Još je mlad pa su najbolje godine pred njim. Jedva čekam da stigne i počne raditi s nama – rekao je Rodgers.

Iako su za njega platili 24 milijuna eura, Lovrenu mjesto u prvih 11 ipak nije zagarantirano.

Na Anfieldu će mu konkurenti za stoperska mjesta biti Martin Škrtel, Mamadou Sakho, Daniel Agger i Kolo Toure. Slovak Škrtel igrao je najviše od njih prošle sezone, zabio je i najviše od njih, pa je očekivati da će mu Rodgers dati mjesto u prvih 11, a Lovren bi trebao igrati u paru s njim. Svoje minute sigurno će dobiti i mladi Francuz Sakho, dok je očekivati da bi dolazak Lovrena mogao značiti odlazak Danca Aggera.

Prvi nakon Bišćana

Inače, Lovren je drugi Hrvat u dresu Liverpoola, prije njega to je uspjelo Igoru Bišćanu, koji je dres Redsa nosio od 2000. do 2005.

– Dejan me je oduševio igrom u Southamptonu, bio je jedan od najboljih braniča Premiershipa. Već je u prvoj sezoni bio sjajan, a meni je trebalo godinu i pol dana da se priviknem na sve to. Prošle sezone obrana Liverpoola nije bila na nivou, a procijenili su da će s kupnjom Lovrena to promijeniti – rekao je Bišćan.

Broj jedan je transfer Davida Luiza iz Chelseaja u PSG (50 mil. €), a broj dva Rija Ferdinanda iz Leedsa u ManUtd.

>> Lovren drugi najskuplji hrvatski transfer!

Komentara 3

LI
livoguza2
12:40 29.07.2014.

Da se ovoliko tresao kad je slušao Lijepu našu u Brazilu, možda bismo dogurali i do četvrtfinala. Zato za reprezentaciju ne smije igrati nitko tko se ne trese kad čuje Hrvatsku himnu.

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
08:22 29.07.2014.

Lovran je odličan igrač i šteta da na reprezentativnom nivoju poput mnogih ostalih suigrača ne igra za svoju BIH nego za stranu zemlju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije