Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMAMLJIVO

Lovren pred vratima Tottenhama - stigla ponuda od 15 milijuna funti

Dejan Lovren
PA/Pixsell
21.06.2014.
u 14:10

Liverpool je prije nekoliko mjeseci nudio 12, ali "sveci" nisu pristali.

Dejan Lovren se u Southamptonu prometnuo u sjajnog obrambenog igrača i duže je vrijeme na meti najvećih engleskih klubova no najkonkretniji je Tottenham s ponudom od 15 milijuna funti.

Liverpool je prije nekoliko mjeseci nudio 12, ali "sveci" nisu pristali na to i bit će zanimljivo pratiti koliko još mogu "natezati" da što više zarade. A zaradit će sigurno jer su Lovrena iz Lyona doveli za 8,5 milijuna prošlog ljeta. To bi značilo da će zarada biti skoro pa dvostruka, ukoliko prihvate Tottenhamovu ponudu.

Ne treba zanemariti ni činjenicu da ga želi upravo njegov bivši trener, a sada trener Spursa - Mauricio Pochettino. Lovren se sigurno neće buniti ukoliko ponuda bude prihvaćena.

>> Lovrenov bivši trener želi ga dovesti na White Hart Lane

Komentara 2

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
00:39 22.06.2014.

bolje da ode u Liverpool bar bu igral ligu prvaka, a i jednog dana ak bu htio otići iz Totenhama jebat če ga Levy i probat da ne napravi transfer kao kaj je bilo s Modrićem, Baleom i drugima

DU
Deleted user
23:56 21.06.2014.

Nešto se i Barcelona spominjala. Ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije