Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dejan u rodnom kraju

Lovren posjetio baku u Kraljevoj Sutjesci, ali o reprezentaciji nije želio pričati

Dejan Lovren
Foto: Uvijek Vjerni Kraljeva Sutjeska
1/5
28.06.2016.
u 09:25

Očito pod emocijama, čak ni sa sumještanima nije htio komentirati odnose u hrvatskoj reprezentaciji. U rodnu Kraljevu Sutjesku došao je vidjeti baku, ujake, rođake...

“Da je Lovren bio tamo gdje i trebao biti, a ne u Sutjesci, možda bismo se i danas radovali i čekali četvrtinu finala. Ovako na sramotu onih koji su ga se odrekli”, “Žao mi što još jedan vaš nije bio, a trebao je biti u prvoj momčadi, inače se zove Dejan Lovren”. To su samo neki od komentara članova na Facebook profilu navijačke skupine “Uvijek vjerni Kraljeva Sutjeska” koji su objavili i fotografije kako je Dejan prije par dana stigao u Kraljevu Sutjesku. 

Administrator ovog FB profila na upit o Dejanovu boravku u Kraljevoj Sutjesci samo je kratko odgovorio. 

“Dejan uživa sa sinom i ostatkom obitelji u rodnom mjestu, Kraljevoj Sutjesci. O ostalim informacijama vezanima za Euro i izbornika ne možemo pričati. Pozdrav, Uvijek vjerni Kraljeva Sutjeska”.

Žale jer nije bio u repki

Ovaj hrvatski nogometaš, koji igra u životnoj formi i brani boje Redsa, zbog prijepora s izbornikom Antom Čačićem nije se našao među putnicima u Francusku gdje je reprezentacija završila put u susretu s Portugalom u osmini završnice. 

“Došao je u Kraljevu Sutjesku posjetiti baku, ujake i rođake. Često Dejan ovamo svrati, ne zaboravlja rodni kraj svoje obitelji - rekao je Zoran Brkić, koji je inače zaposlenik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH. 

Susret su iskoristili za razgovor o obitelji. 

O reprezentaciji, kaže Brkić, nije želio govoriti, očito emotivno preživljavajući, kao i većina Hrvata, sve što se zbivalo na Euru, ali ni o njegovim prijeporima s izbornikom. 

Ponosni na svog sumještanina, mnogi su se željeli s njim fotografirati, a i on sam rado podsjeti na svoje podrijetlo. A još više su željeli da bude s kockastim kolegama.

Od izbjeglice do Liverpoola

Dejan Lovren je kao šestogodišnjak s obitelji izbjegao iz Kraljeve Sutjeske, malog mjesta u središnjoj Bosni poznatog po znamenitom franjevačkom samostanu, ali i utvrdi Bobovcu koja je bila sjedište bosanskih kraljeva dinastije Kotromanića - Tomaša, Tvrtka i posljednje bosanske kraljice Katarine. 

Komentara 22

VI
viluk007
12:25 28.06.2016.

hajduk1966, trpimir i babaš, nickovi iza kojih se kriju servi i sad samo pale naše naivce koji će opet zapaljeni bacati petarde u igralište umjesto da pokušaju shvatiti tko su ti što ovako pišu kao ova trojica četničetina

JU
juma
15:07 28.06.2016.

Dejan Lovren je sam otišao iz reprezentacije. Čorluka i Vida su odigrali odlično, a dolaze i mladi poput Jedvaja, Ćalete-Cara i ostalih. Mislim kako je njegova reprezentativna karijera završena.

ST
Stipan
11:12 28.06.2016.

Na kraju je Lovren ipak bio u pravu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije