Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAVA GORE

Lovren nije najveći tragičar, ovo su Hrvati koji su promašivali bitnije jedanaesterce

Dejan Lovren
Reuters/PIXSELL
27.02.2015.
u 09:06

Sjetite se samo Davora Šukera za Arsenal protiv Galatasaraya u finalu Kupa Uefe 2000. godine. Ili Ivice Olića u finalu Lige prvaka 2012. godine za Bayern protiv Chelseaja...

Lovrenov promašaj izbacio je Liverpool iz Europske lige u šesnaestini finala, ali ne treba zbog toga previše plakati jer udarci s bijele točke su lutrija i onaj tko ih izvodi pokazuje hrabrost.

Također, daleko od toga da je Lovren jedini Hrvat kojem se dogodilo nešto slično, bilo ih je još podosta, a svakako je bilo i tragičnijih promašaja. Sjetite se samo Davora Šukera za Arsenal protiv Galatasaraya u finalu Kupa Uefe 2000. godine. Ili Ivice Olića u finalu Lige prvaka 2012. godine za Bayern protiv Chelseaja...

Prisjetite se svih Hrvata koji su promašivali jedanaesterce u ključnim trenucima na Goal.com.

>> Pogledajte kako je Lovren promašio penal i izbacio Liverpool

Komentara 2

DU
Deleted user
13:07 27.02.2015.

Mozda je pogodio na kladionici? Kakav je danasnji nogomet, lako moguce.

DH
dalibor.hren
10:15 27.02.2015.

Uz sve što ga prati, ovim si je penalom zapečatio sudbinu u Liverpoolu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije