Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAČ UTAKMICE

Lovren nasmijao Engleze: Nije se mogao sjetiti kako se zove onaj visoki iz Uniteda, a nije Ibrahimović

Lovren
Foto: Reuters
1/5
16.01.2017.
u 13:30

- Jako sam razočaran, morali smo napraviti više. Bili smo posebno dobri u prekidima. Imali smo nekoliko dobrih prilika, ali nismo uspjeli postići još golova - rekao je Lovren.

Dejan Lovren bio je poprilično razočaran nakon remija njegovog Liverpoola s Manchester Unitedom na Old Traffordu (1:1). Branič Liverpoola bio je u skoku s Paulom Pogbom kada je Francuz igrao rukom nakon čega su redsi dobili jedanaesterac kojega je u gol pretvorio James Milner. Izjednačenje je donio Zlatan Ibrahimović u završnici utakmice.

- Jako sam razočaran, morali smo napraviti više. Bili smo posebno dobri u prekidima. Imali smo nekoliko dobrih prilika, ali nismo uspjeli postići još golova - rekao je Lovren.

Hrvatski branič nasmijao je englesku javnost jer se nije mogao sjetiti Marouanea Fellainija.

- United nam je u nastavku stvarao probleme visokim loptama. Imali su dvojicu visokih igrača naprijed - Ibrahimovića i ... - nije se Lovren mogao sjetiti kako se zove Fellaini pa mu je pomogao novinar.

Lovren može biti zadovoljan svojim nastupom protiv Uniteda. Premierliga ga je proglasila najboljim igračem utakmice.

Komentara 6

Avatar Idler 3
Idler 3
20:25 16.01.2017.

Nisu spomenuli i Pogbu kaj je isto prek metar devedeset kak i prethodna dva. Lovren je pak niži i zapraf je čudo kolko je skokova uspjel dobit. Svaka čast majstore.

IB
IBRAKADABRA
17:01 16.01.2017.

Lovren je primjer kako Hrvat nevalja samo Hrvatima. Bravo Dejane ....i Zlatane naravno :)

KA
kajinx
15:27 16.01.2017.

Dejan, iskrene čestitke i puno sreće, samo nastavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije