Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slomili man. City

Lovren je bio na meti kritika, a evo što je poručio navijačima nakon pobjede

Dejan Lovren
Foto: Press Association/PIXSELL
01.03.2015.
u 20:59

Od svih braniča na utakmici on je bio najuvjerljiviji.

- Velika tri boda, to je još jedan korak bliže Ligi prvaka! Želim se zahvaliti svim našim pravim navijačima na riječima podrške koje ste mi slali proteklih nekoliko dana! - poručio je Dejan Lovren na svom Facebook profilu.

Hrvatski reprezentativac nakon brojnih kritika, a posebno nakon ispadanja Liverpoola u Europskoj ligi kada je bio tragičar jer je promašio jedanaesterac, dočekao je svojih pet minuta.

Redsi su danas pobijedili Manchester City (2:1), drugoplasiranu momčad Premiershipa, a Lovren je za svoj nastup dobio komplimente.

Prema analizi portala Goal.com od svih braniča na današnjoj utakmici on je bio najuvjerljiviji. Imao je 51 dodavanje, od kojih je njih 73% bilo točno. Imao je 10 "čišćenja", osvojio je 40% duela, a od njih ukupno pet.

>>Lovrenu svih 90 minuta, Liverpool sjajnim golovima pobijedio City!

>>Chelsea osvojio kup, a Mourinho prekinuo sušu nakon 914 dana!

 

 

Komentara 14

SC
Schlosser
21:12 01.03.2015.

Lovren je pravi igrac a to sto ga trenutno ne ide ne znaci da je zaboravio igrati nogomet.Kriza ce proci i on ce opet biti onaj pravi.Glavu gore i naprijed.

GL
GLADIATOR
21:36 01.03.2015.

Vodeća momčad je Chelsea, ipak je to za novinara bilo pre teško...., Lovrenu čestitke na igri..

DU
Deleted user
22:44 01.03.2015.

bio je ok danas, nije lako odigrati protiv takih igraca bez greske a grijesio je ko i svi al svakako mu treba cestitati sto se uspio oporaviti od cetvrtka i onog promasaja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije