Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPISAO UGOVOR

Lovren i službeno u Liverpoolu: Ostvario mi se san

Dejan Lovren
Foto: Twitter.com
27.07.2014.
u 23:13

– Ovo je za mene ispunjenje sna. Jako sam sretan i ponosan. Znam da je Liverpool više od kluba i da ima milijune i milijune navijača – rekao je Lovren.

Konačno je stigla i službena potvrda Dejan Lovren novi je igrač Liverpoola. Redsi su na svojoj službenoj stranici objavili da su potpisali ugovor s hrvatskim reprezentativcem koji stiže iz Southamptona. Lovren će se uskoro priključiti novom klubu koji je na pripremama u SAD-u.

Ovo je za mene ispunjenje sna. Jako sam sretan i ponosan. Znam da je Liverpool više od kluba i da ima milijune i milijune navijača rekao je Lovren.

Nakon što se lani zaigrao na Anfieldu, rekao sam sebi "nadam se da ću jednog dana igrati za Liverpool". Od prve do zadnje minute ću davati 100 posto sebe na terenu.

Transfer je prokomentirao i trener Brendan Rodgers.

On je za nas vrlo važno pojačanje i sretan sam što nam se Dejan može priključiti na američkoj turneji rekao je Rodgers pa krenuo s pohvalama.

On je snažan i ima odlike vođe što je važno. Uklapa se u profil igrača kojega tražimo. Relativno je mlad tako da su najbolje godine ispred njega i vjerujem da će još napredovati. Jedva čekam da dođe raditi s nama.

Liverpool je za Lovrena platio oko 25 milijuna eura. Postao je tako najskuplji branič redsa i drugi najbolje plaćeni hrvatski nogometaš.

>> Lovren je dobar, ali 25 milijuna eura je užasno puno novca

Komentara 2

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
23:23 27.07.2014.

Ovaj Bosanac bude dobro prošel i igral za Redse jer je čvrst, jak i odlučan igrač..

Avatar hrvatsko_kraljevstvo.
hrvatsko_kraljevstvo.
07:46 28.07.2014.

Englezi pišu da je cijena 26 miljuna eura plus bonusi Lovren u momcadi sezone po Sky Sportu u prvoj polusezoni do ozljede i 2 stoper engleske lige po statistici ispred je samo Kompany zbog toga ga i Liverpool kupio. vidjetiio. vidjeti malo komentare na dailymailu , Englezi ga smatraju za TOP 3 stopera u ligi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije