Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski rivali

Lovren: Derbi će biti poseban, ali spreman sam na sve

lovren
PA/Pixsell
27.09.2014.
u 11:37

- Znam već sve o tom derbiju, o strasti, o navijačima... Znam da će to biti nešto posebno. Navijačima puno znači kad pobijediš u derbiju

U šestom kolu Premiershipa očekuje nas "Merseyside derbi". Na Anfieldu se sastaju ljuti gradski rivali Liverpool i Everton, a obranu domaće momčadi predvodit će Dejan Lovren. Hrvatski reprezentativac taj je dvoboj najavio kratkim razgovorom za klupsku stranicu.

- Jedva čekam utakmicu. Znam da je to veliki derbi i da će bit puno strasti. Pogotovo jer se igra na Anfieldu. Siguran sam da će biti i teška utakmica, jer Everton je odlična momčad. No, vjerujem u nas, rekao je Lovren pa dodao:

- Znam već sve o tom derbiju, o strasti, o navijačima... Znam da će to biti nešto posebno. Navijačima puno znači kad pobijediš u derbiju.

Utakmica je na rasporedu u 13.45, a Liverpool treba pobjedu kako bi vratio dobru atmosferu.

- Znam što mogu očekivati od atmosfere i od utakmice takvog karaktera. Svaki derbi je težak, ali i cijeli Premiership je takav. Za mene će to biti kao i u svakoj utakmici, spreman sam na sve!

>>Liverpool poražen, Lovren nakon sudara dobio povez oko glave

Ključne riječi

Komentara 1

DI
didery
11:52 27.09.2014.

spreman si za klupu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije