Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična predstava

Lovren briljira, a nećemo ga imati na Euru: Uefa ga uvrstila u idealnu momčad!

Dejan Lovren
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/8
06.05.2016.
u 14:26

Liverpool je pobjedom protiv Villarreala (3:0) izborio finale Europske lige u kojem će igrati protiv branitelja naslova Seville. Utakmica će se igrati u Baselu na parku St. Jakob, a pobjednik će, uz trofej, izboriti i igranje u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Hrvatska će ponovno, treću godinu zaredom, imati svog predstavnika. Nakon Ivana Rakitića i Nikole Kalinića, ovoga puta predstavljat će nas Dejan Lovren. Hrvatski branič igra sjajno otkako je Jürgen Klopp preuzeo "redse", oduševljava iz tjedna u tjedan. Bio je junak utakmice protiv Borussije, ali i jučer je bio jedan od junaka Kloppove momčadi, igrao je odlično, a nahvalili su ga engleski mediji, ali i Uefa. Uvrstila ga je u idealnu momčad polufinala Europske lige. 

"Domaćin je vodio samo 1:0, a Cédric Bakambu imao je odličnu priliku. No, tada ga je briljantnim startom zaustavio Dejan Lovren", izdvojili su na Uefinim stranicama samo jednu od niza njegovih dobrih reakcija.

Njegove sjajne izvedbe za Liverpool mogu nas i djelomično rastužiti jer zbog svađe s Antom Čačićem nećemo ga gledati na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Komentara 26

SS
sokac sa drave
16:06 06.05.2016.

Trazeci da mora biti uvjek medju prvih jedanaest sam se je diskvalificirao.Nogomet je ekipni sport i takovi nemaju sto traziti.

TM
Tim_Minchin
15:37 06.05.2016.

dvosjekli mac... naravno da zelis dobrog igraca u formi na euru, s druge strane moreas imati autoritet... na stranu tko sto misli o cacicu, on je sada izbornik i dok je to tako mora imati autoritet... nije mu lagano sada sigurno...

Avatar antuntun55
antuntun55
15:19 06.05.2016.

kikser...2 odigra,jednu za...be

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije