Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborili finale

Lovren: Bilo je prekrasno, odigrali smo gotovo savršeno!

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
06.05.2016.
u 08:18

- Bila je to prekrasna utakmica mislim, da su svi uživali. Nismo očekivali baš ovakav rezultat, ali da vam budem iskren, svi smo vjerovali da je na Anfieldu moguće preokrenuti stvar u svoju korist

Liverpool je sinoć pobijedio Villarreal s 3:0 i plasirao se u finale Europske lige u kojem će igrati protiv Seville. Redsi su bili puno bolja momčad i zasluženo su slavili, a dobar je bio i Dejan Lovren koji je zapovijedao obranom.

- Bila je to prekrasna utakmica mislim, da su svi uživali. Nismo očekivali baš ovakav rezultat, ali da vam budem iskren, svi smo vjerovali da je na Anfieldu moguće preokrenuti stvar u svoju korist, rekao je Lovren pa dodao:

- Atmosfera je bila veličanstvena, čak i bolja nego protiv Borussije. Navijači su nam pomogli da prođemo dalje. Odigrali smo gotovo savršeno. Villarreal je odlična momčad, nije bez razloga četvrti u Španjolskoj, ali mi smo pokazali kvalitetu.

18. svibnja u Baselu se igra finale.

- Ne treba već sada razmišljati o finalu. Imamo još nekoliko utakmica do toga i treba ići korak po korak. Samo moramo zadržati samopouzdanje, a nadam se da ćemo izbjeći ozljede i da ćemo u Baselu zaigrati u punom sastavu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije