Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveći transfer u povijesti

Lovre Kalinić odlazi u Gent koji za njega plaća rekordan iznos!

Lovre Kalinić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
26.12.2016.
u 14:54

Kalinić je već dvije sezone u dobroj formi u Hajduku, prošle sezone imao je 775 minuta bez primljenog gola, postao je i reprezentativac pa je navukao interes europskih klubova

Lovre Kalinić neće još puno vremena provesti u Hrvatskoj. Prema posljednjim informacijama koje smo dobili, vratar Hajduka dogovorio je transfer u Belgiju. Kalinić bi uskoro trebao potpisati za Gent u transferu vrijednom 3 milijuna eura, što će za Gent biti rekordan transfer u povijesti.

Tu informaciju potvrdili su i belgijski mediji koji pišu kako bi Kalinić već sutra mogao uživo pratiti svoj novi klub.

"Kalinić će postati najskuplji igrač u povijesti Genta. Nakon Erika Johanssona, koji je plaćen 1,9 milijuna eura, hrvatski vratar stići će za tri milijuna, koliko će zaraditi Hajduk. Kalinića su željeli Anderlecht i Rennes, ali je Gent uspio pobijediti konkurenciju i potpisat će četverogodišnji ugovor s njim", navodi HLN Sport.

Kalinić je već dvije sezone u dobroj formi u Hajduku, prošle sezone imao je 775 minuta bez primljenog gola, postao je i reprezentativac pa je na sebe navukao interes europskih klubova. pratio ga je Chelsea, a kasnije je već dogovoren transfer u Aston Villu, ali je propao jer nije dobio radnu dozvolu.

Sada će, eto, karijeru nastaviti u klubu koji je trenutačno sedmi u Belgiji, a koji je prošle sezone prvi puta u povijesti osvojio naslov prvaka.

Komentara 14

MA
Magnificus
16:03 26.12.2016.

od ta 3 milijuna hajduk će dobiti najviše 2...

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
15:50 26.12.2016.

poželimo mu i mi koji nismo navijači ajduka sreću u novom klubu

DU
Deleted user
15:16 27.12.2016.

Poslije ovoga "navija sam za dinamo ali sada samo Hajduk postoji" je samo vakum...jednostavno ne postoji nista što bi bilo makar blizu navedenoj izjavi . Pazite jos lika , namjerno piše Dinamo s početnim malim slovom jer kako se nije zeznuo pa napisao Hajduk tako !? Kad bi napisao sve što mislim izbrisali bi me...uff što sve majka rodi da bi samo trošilo kisik..a sve ga je manje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije