Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLIZU POLA MILIJARDE

'Van Gaal za godinu dana potrošio više nego Ferguson za 27!'

Louis van Gaal
Foto: Reuters/PIXSELL
01.09.2015.
u 15:56

Sveu svemu, Van Gaal bi do 19 sati mogao biti i na pola milijarde eura u potrošnji. I sigurno ne misli stati na zimu, ali ni sljedeće ljeto

Louis van Gaal na klupi je Manchester Uniteda tek godinu dana, a već je potrošnjom ušao u knjige rekorda jer potrošio je 400 milijuna eura, a u to nisu uračunati transferi Anthonyja Martiala i Hakana Calhanoglua koji zajedno koštaju više od stotinu milijuna eura s bonusima.

Engleski mediji stoga se šale na račun Nizozemca i tvrde da je u godinu dana potrošio više nego što je to učinio Alex Ferguson u 27 godina, koliko je bio na klupi Manchestera.

Kupio je Nizozemac Andera Herreru (46 milijuna), Lukea Shawa (43 milijuna), Angela Di Mariju (80 milijuna), Daleyja Blinda (20 milijuna), Memphisa Depaya (40 milijuna), Bastiana Schweinsteigera (12 milijuna), Morgana Schneiderlina (40 milijuna). Naravno, neki od ovih transfera su bez eventualnih bonusa, kao Depay, Blind i Schweinsteiger.

Sve u svemu, Van Gaal bi do 19 sati mogao biti i na pola milijarde eura u potrošnji. I sigurno ne misli stati na zimu, ali ni sljedeće ljeto. Ništa strašno, od TV prava, sponzora, navijača i prihoda koji konstantno stižu u klub, United svejedno stabilno posluje.

>> Wayne Rooney ostao zbunjen: 'Tko je uopće taj Martial'

Komentara 12

PO
PowerPoint
19:10 01.09.2015.

Jednostavno ne mogu vjerovati da Deželića plaćaju za ovakve očajne, nebulozne članke. Deželiću, šta nisi napisao da je prije dolaska Martiala, uz sva dovođenja ove sezone, United bio na NULI kad je riječ o omjeru potrošenog i zarađenog? Nisi znao? Naravno da nisi kad si neuko piskaralo. Sad su platili Martiala, a i tu bi bili na nuli da je prošao transfer De Gee. Deželiću, ostavi se sporta i novinarstva, sramota si za tu nekad slavnu profesiju!

PO
PowerPoint
20:06 01.09.2015.

"a u to nisu uračunati transferi Anthonyja Martiala i Hakana Calhanoglua koji zajedno koštaju više od stotinu milijuna eura s bonusima." Prvo, Hakan uopće nije došao....drugo Martial je plaćen 36 milijuna funti što je 48 milijuna eura.....Deželiću, daj se baciaci pod vlak....smrdiš

TA
tarzan
17:17 01.09.2015.

E moj Van Gaalu ajde dođi u NK vjerovatno nema dovoljno da plati struju pa da vidimo koji si ti maher od trenera. Lako ti je kad svake godine imaš milijarde na raspolaganju. I ti i Mourinho i Guardiloa i ostali jet set treneri ste obična nula

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije