Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO SE POGUBIO

Louis Van Gaal teško osramoćen, ali tvrdi da ni za čime ne žali

Louis van Gaal i Ryan Giggs
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
27.08.2014.
u 08:59

Nizozemac ni u najgorim noćnim morama nije mislio da će imati ovako težak početak u Unitedu.

Manchester United 19 godina nije ispao u ovako ranoj fazi Liga kupa, a i tad je izgubio 4:3 od York Cityja, ali nakon dva susreta. I Louis van Gaal hladno tvrdi da ni za čime ne žali.

Taj York City tretirao se skoro dva desetljeća kao sramota, bili su treća liga u to vrijeme i slavili su protiv "Fergusonovoh klinaca" sa 3:0 na Old Traffordu, a potom na domaćem terenu uz 1:3 prošli dalje. No United je te sezone osvojio prvenstvo i FA kup. Što bi sad navijači dali za takav scenarij...

- Ni za čime ne žalim, molim navijače za strpljenje, vjerujte u našu nogometnu filozofiju, sve će doći na svoje - rekao je Van Gaal nakon utakmice, ali nekako je nejasno kako obična promjena filozofije može baciti milijardera s takvim imenima u sasvau na koljena pred trećeligaškim klubom.

Jednako je Van Gaal "mantrao" i kad mu je u Barceloni sve krenulo loše, samo što je ovdje to počelo mnogo ranije. Stoga, pravi test za United bit će Burnley, kojem idu na noge ovog vikenda u trećem kolu engleskog Premiershipa. Jer, stigao je Di Maria, priče o uigravanju više ne drže vodu i ako klub nije u stanju slaviti protiv toliko slabijih ekipa onda će završiti kao i prošle sezone.

>> Manchester United teško osramoćen, trećeligaš ih je pobijedio 4:0!

>> Angel Di Maria i službeno u Unitedu, postao je najskuplji u povijesti!

Komentara 2

MA
matan91
09:31 27.08.2014.

Navući će brdo Nizozemacsa kao i u Barceloni i neće baš ništa značajno osvojiti od trofeja. To ti je kad imaš dobro lobiranje i marketing.

VK
vječni krojf
09:23 27.08.2014.

Van Gaal nije neki bas veliki trener.Steti si sto je veliki primitivac,egoist koji drzi samo do sebe,koji trazi da ga se oslanja sa Vi,pa cak to moraju i njegove kcerke.To danas ne prolazi,nema vise gospode kojima se nebi smjelo reci Ti.Kulturno je to u javnosti ali na poslu,u suradnji kolega je to egoizam,i tu se cjepa suradnja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije