Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUTNI MIŠIĆ

Loše vijesti za Dinamo: Ozlijedio se najbolji igrač

27.09.2016., stadion Maksimir, Zagreb - Liga prvaka, skupina H, 2. kolo, GNK Dinamo - Juventus FC. Soudani. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
18.01.2017.
u 17:15

Napadač Dinama i jedini nogometaš iz HNL-a koji nastupa Afričkom kupu nacija u Gabonu El Arabi Hilal Soudani ozlijedio se u prvom kolu natjecanja i Alžir će morati protiv njega u susretu protiv Tunisa. 

Soudani je u dvoboju 1. kola s Zimbabveom (2:2) zadobio ozljedu butnog mišića i neće moći igrati u sjeverernoafričkom derbiju s Tunisom.

 - Soudani sigurno neće moći igrati, ozljeda nije laka - kazao je izbornik Alžira Georges Leekens. Soudani je za Alžir odigrao 39 utakmica i zabio čak 21 gol.

>> I Dinamo pomogao obitelji čija je priča dirnula Hrvatsku

Komentara 2

MA
mamunamegalo
12:03 19.01.2017.

pa Šta nije kapetan Pivaric najbolji igrač?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije