Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ozljeda

Loša vijest za Real, ali Kovačiću je opet svanulo: Dvojica Hrvata bit će glavna u Realu!

Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
08.11.2016.
u 14:43

Mateo Kovačić prošle sezone nije se baš naigrao, ali ove sezone ima veliko povjerenje trenera Zinedinea Zidanea pa je već odigrao 882 minute u 13 utakmica

Dok jednom ne smrkne drugome ne svane, poslovica je koja posljednjih tjedana vrijedi za hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića. On je, srećom, na ovoj pozitivnoj strani, kojoj je svanulo. Naime, Real je danas objavio da se ozlijedio Toni Kroos, te da će s terena izbivati sigurno do kraja godine. A to je dobra vijest za Kovačića, koji će sigurno zauzeti Kroosovo mjesto, s obzirom na to da je još uvijek ozlijeđen i drugi pretendent na tu poziciju - Casemiro.

Mateo je sjajno iskoristio i nedavnu 40-dnevnu Modrićevu stanku, jer u to je vrijeme odigrao šest uzastopnih utakmica u početnih 11. A u tih šest utakmica zabio je i ovosezonski prvijenac, za remi Reala u Ligi prvaka u gostima protiv Legije (3:3).

Luka Modrić sada je u punom pogonu pa je za očekivati da će u narednim tjednima, pa čak i mjesecima, Realove napade graditi dvojica Hrvata, Luka Modrić i Mateo Kovačić, što je veliko priznanje za hrvatski nogomet.

Mateo Kovačić prošle sezone nije se baš naigrao, ali ove sezone ima veliko povjerenje trenera Zinedinea Zidanea pa je već odigrao 882 minute u 13 utakmica. Na našu sreću, tu je minutažu i iskoristio!

>>Tjednik Max i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku!

Komentara 1

DU
Deleted user
20:54 08.11.2016.

drago mi je da je Kova dobio priliku. valja ju iskoristiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije