Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remi 2:2

Lokomotiva vodila na Poljudu 2:0 do 85., Hajduk na krilima Milevskog izvukao remi

Hajduk - Lokomotiva
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/5
25.10.2014.
u 20:58

Hajduk je sada treći s 20 bodova, 12 manje od vodećeg Dinama, dok Lokomotiva ima 17 bodova i barem privremeno je preskočila Split na četvrtoj poziciji

U 13. kolu HNL-a Lokomotiva je gostovala na Poljudu i kući se vraća s jednim bodom. Utakmica se igrala pred praznim tribinama zbog kazne koju je dobio Hajduk, a gosti su do pred sam kraj imali vodstvo 2:0, ali je momčad s Poljudu uspjela u kratkom roku zabiti dva gola.

Susret je počeo u blagoj dominaciji Hajduka, ali 'lokosi' su prvi zabili gol. U brzoj kontri Rukavina je nesebično uposlio Marića, a on zabija za 1:0. Taj rezultat bio je aktivan sve do 67. minute kad je Pavičić odličnim udarcem s 20-ak metara matirao Kalinića.

Foto: Tino Jurić/Pixsell

Sve do pet minuta prije kraja činilo se kako će Lokomotiva slaviti protiv 'bilih' prvi puta nakon kolovoza 2012. godine, ali domaći igrači nisu se složili s tim. Prvo je Milevskij asistirao, a Maloku zabio za smanjenje vodstva, da bi se potom Ukrajinac i sam upisao na listu strijelaca nakon što mu je asistirao Maglica.

Bila je to jedna odlična utakmica i prava je šteta što nije bilo gledatelja. Hajduk je sada treći s 20 bodova, 12 manje od vodećeg Dinama, dok Lokomotiva ima 17 bodova i barem privremeno je preskočila Split na četvrtoj poziciji.

>>Istra bolja od Slavena: Horvat rastužio Scoriju

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar cluesblues
cluesblues
23:36 25.10.2014.

lokosima je ponisten regularan gol...

Avatar mihic
mihic
23:39 25.10.2014.

Hajdukovci za ovo neće reći da je namješteno?

Avatar bijelizagrebgrad
bijelizagrebgrad
23:05 25.10.2014.

Hajduk se spretno izvukao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije