Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 3:1

Lokomotiva uvjerljiva protiv Andoraca na početku europskih kvalifikacija

Lokomotiva
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
30.06.2016.
u 18:57

Lokosi uzvrat igraju za tjedan dana u Zagrebu i trebalo bi se dogoditi veliko iznenađenje da ne prođu u drugo pretkolo.

Lokomotiva u prvom pretkolu Europske lige u Andori slavila protiv Santa Coloma s 3:1 i tako napravila veliki korak prema prolasku dalje.

Lokomotiva je u 20. minuti imala jedanaesterac nakon što je Rubio napravio prekršaj na Çekiçiju. Najstrožu kaznu izveo je Mirko Marić čiji je udarac obranio vratar Perianes, no lopta se odbio Mariću koji je je pospremio u mrežu.

Za 2:0 zabio je Prenga u padu nakon što je Perić nakon kornera s lijeve strane tukao glavom. Marić je u 73. minuti zabio za 3:0, a konačni rezultat postavio je Pedro Reis u sudačkoj nadoknadi.

Lokosi uzvrat igraju za tjedan dana u Zagrebu i trebalo bi se dogoditi veliko iznenađenje da ne prođu u drugo pretkolo.

>> Nogometaši Lokomotive postali manekeni i pozirali u novim košuljama

Komentara 2

Avatar fuzzy
fuzzy
21:56 30.06.2016.

Gdje samo nalaze tako teške protivnike?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije