Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda 2:0

Lokomotiva slavila u Koprivnici, zaiskrilo između Scorije i Ivkovića

Slaven Belupo - Lokomotiva
Marijan Sušenj/PIXSELL
30.08.2014.
u 23:05

Lokomotiva je sjajnu priliku imala već u 7. minuti. Rukavina je, nakon što je u prostor dobio loptu od Bručića, pored Fuštara projurio poput brzog vlaka, pucao iskosa sa sedam, osam metara, ali pogodio je stativu

Slaven Belupo poražen je na domaćem terenu od Lokomotive 0:2 i još jednom pokazao da će teško izboriti ostanak u ligi. Na koprivničkom stadionu okupilo se tek 800-tinjak gledatelja. Ništa čudno jer se samo nekoliko stotina metara dalje, na gradskim bedemima, odvijao Renesansni festival, najveći spektakl živih slika iz prošlosti u ovom dijelu Europe. 

Zbog noćnog napada na grad mnogi sigurno nisu došli na utakmicu. Veliki minus za one koji određuju raspored u HNL-u, pokazali su da im navijači očito nisu na prvom mjestu. Scorijina momčad nije pokazala ništa u prvom poluvremenu, ali Lokomotiva je povela zahvaljujući gruboj pogrešci Ozobića u 44. minuti. On je glavom vraćao loptu vrataru Picku, ali to je učinio početnički, što je iskoristio Musa, otevši loptu i pospremivši je u domaću mrežu. 

Lokomotiva je sjajnu priliku imala već u 7. minuti. Rukavina je, nakon što je u prostor dobio loptu od Bručića, pored Fuštara projurio poput brzog vlaka, pucao iskosa sa sedam, osam metara, ali pogodio je stativu. Picak je pritom vršcima prstiju malo skrenuo loptu. Gosti su zaprijetili i u 29. minuti. Musa je ubacio pred gol, Ali Pavičić je promašio loptu. Isti igrač u 47. minuti odapeo je iz daljine, ali Picak izbacuje loptu preko gola. Rukavina je u 59. minuti imao meč loptu, ali njegov udarac sa samo nekoliko metara čudesno brani Picak. U idućem napadu Delić je izbacio Zeleniku, izvan okvira gola, dodao do Ozobića koji cilja s 15-ak metara, ali pogađa Mirića koji sa samo dva-tri metra puca preko gola i izaziva nevjericu kod Slavenovih pristaša. 

Novi šok priredio je Cesarec u 65. minuti kad nije zahvatio loptu iz ubačaja Ozobića i poslao je u prazan gol iz blizine. Slaven je još jače stisnuo, Fuštar je u 68. pogodio stativu, a Ozobićev udarac glavom nešto kasnije efektno brani Zelenika. U 79. zaiskrilo je između trenera Scorije i Ivkovića. Porječkali su se nakon jednog duela u kojem je ostao ležati Lokomotivin igrač, a gosti su izbacili loptu u aut tek nakon nekoliko sekundi. Igralo se otvoreno, a najbolju priliku imao je u 87. Mirić koji je promašio loptu. Rukavina je pucao kraj gola odmah potom, ali se rezultat promijenio tek u sudačkoj nadoknadi. Filipović je "prodao" loptu na centru, Begonja je u šprintu odigrao za Pavičića koji lako poentira za konačnih 0:2.

Komentara 3

BU
bucovragec
00:21 31.08.2014.

Gledate li vi utakmice o kojima pišete izvještaje ili samo prepišete što nađete na drugim portalima? Npr. sportnetu koji je kao i vi stavio da je Begonja asistirao Pavičiću. Aj pogledajte video gola. Evo i hint, Begonja je br. 8.

DI
dinamojavolim1
07:33 31.08.2014.

scoria strucni komentator

Avatar Peterančan
Peterančan
12:25 31.08.2014.

U upravi Slavena su osobe koje su grad Koprivnicu dovele u dubioze iz kojih nema izlaska, osobe koje su i NK Koprivnicu izbacile iz 2. HNL. I kaj mislite kakva je perspektiva Slavena? Županijska liga ako se navijači ne probude, i ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije