Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
0:0 U MAKSIMIRU

Lokomotiva s teškom zadaćom putuje na uzvrat u Ukrajinu

Lokomotiva - Vorskla
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/14
28.07.2016.
u 20:49

Gledatelji na Maksimiru, njih 300-njak, nisu vidjeli pogotke u susretu Lokomotive i Vorskle.

 U prvom susretu 3. pretkola Europske lige Lokomotiva i ukrajinska Vorskla Poltava su pred 300-tinjak gledatelja na stadionu Maksimir odigrali bez pogodaka (0:0)

Bila je to siromašna utakmica koja je igrana u otužnom ambijentu sablasno praznih tribina maksimirskog stadiona. 

Prvu priliku Lokomotiva je imala u 43. minuti kada je Eros Grezda pucao ispod gostujućeg vratara, ali je njegov udarac gotovo na crti blokirao Ditiatijev. To je bilo i sve što smo vidjeli u prvih 45 minuta.

Gosti su prvi put ozbiljnije zaprijetili u 50. minuti kada je Kobakhidze pucao preko gola. Novu opasnost pred ukrajinskim vratima vidjeli smo u 73. minuti kada je Ivanušec prošao svog čuvara, ušao u kazneni prostor, no lopta mu je malo pobjegla i Šust je obranio njegov udarac. U 88. minuti Bartolec je pokušao s ruba šesnaesterca, ali je pucao preko grede.

U posljednji trenucima susreta gosti su imali sjajnu priliku, no Ditiatijev je pucao glavom preko gola.

Za goste je od 65. minute zaigrao bivši igrač Hajduka Mladen Bartulović.

Uzvratni susret je idućeg četvrtka Poltavi.

>> Velika pobjeda Hajduka u Ukrajini (3:0), Lokomotiva bez pogodaka

Komentara 3

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:53 28.07.2016.

300 ljudi pa kao da je gostovao maribor ? Šta je ovo ?

DU
Deleted user
19:35 29.07.2016.

Kakvu Lokomotiva ima medijsku pozornost takva je i posjeta. Dok za neke znamo što su ručali i koliko su čekali prijevoz, o Lokomotivini javnost zna jako, jako malo. Samo oni koji su pogledali Lokomotivine web stranice, rodbina i slučajni prolaznici su znali da Lokomotivina, jedan od hrvatskih predstavnika u Europsklim natjecanjima, igra u četvrtak na Maksimiru u 19 sati. Dobro da smo saznali rezultat utakmice. Ali zato vrlo dobro znamo koliko je malo bilo publike.

DU
Deleted user
22:16 28.07.2016.

di su komentari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije