Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija na intervju

'Zdravko Mamić kleo se na djecu i izrekao tri laži!'

Zdravko Mamić i Mirko Barišić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
01.04.2015.
u 19:18

"Gospodin Mamić u svom je istupu, zaklinjući se na svoju djecu, izrekao barem tri neistine!“, rekao je u uvodu Pavasović – Visković za Goal.com.

Na istup čelnog čovjeka Dinama Zdravka Mamića, koji je u intervjuu za Večernji list rekao da je Davor Šuker htio da se utakmice Hrvatska – Norveška i Hrvatska – Italija igraju u Splitu, ali Hajduk je to dobio, reagirao je član Nadzornog odbora Hajduka Ljubo Pavasović – Visković.

"Gospodin Mamić u svom je istupu, zaklinjući se na svoju djecu, izrekao barem tri neistine!“, rekao je u uvodu Pavasović – Visković za Goal.com.

Krenimo redom...

"Prva neistina je da je Hajduku nuđena organizacija utakmice s Norveškom i Italijom, to je apsolutna laž! Nitko nam to nikada iz HNS-a nije ponudio. Hajduk želi i spreman je organizirati utakmicu s Italijom kao što je spreman sutra ujutro sjesti s gospodom iz HNS-a. No, naravno da o delegaciji koja će predstavljati Hajduk neće odlučivati netko u HNS-u, nego Hajduk kao klub."

Što je još Ljubo Pavasović-Visković rekao o Zdravku Mamiću pročitajte OVDJE!

>>Mamić: Kunem se, Šuker je želio Norvešku i Italiju u Splitu, ali iz Hajduka su rekli 'ne'!

Komentara 72

CA
++canajisraM
19:31 01.04.2015.

No, naravno da o delegaciji koja će predstavljati Hajduka neće odlučivati netko u HNS-u nego Hajduk kao klub“......>>>>>ha,ha,ha pa ovaj nije normalan . Sad ce upravni odbor Hajduga upravljati sa krovnom organizacijom hrvatskog nogometa. Sto sve tim ljudima nece pasti na pamet.

KL
Klarahrv
19:31 01.04.2015.

Sad je sve jasno. Dakle, Pavasovic-Viskovic predstavlja Hajduk. Prekrasno.

CA
++canajisraM
20:19 01.04.2015.

@svepetzalevate...... HNS je krovna nogometna organizacija Hrvatske. Njihov pravilnik ponasanja potpisao je i Hajduk. Dakle mora se pridrzavati tih pravila i u suprotnom podlijeze kazni. Kaznjeni ne mogu predstavljati Hajduk i TOCKA. Dakle nema govora da jedan klub diktira krovnoj organizacije sto ciniti. Kakve veze imaju dionicari i uprava sa izrecenim kaznama? Tebi izgleda neke stvari nisu bas previse jasne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije