Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška situacija

Ljubavnica otkrila da poznati nogometaš ima ženu, uslijedila je hladna osveta!

Jessica Peaty
Foto: Facebook
1/10
10.12.2016.
u 12:48

Popularni nogometaš imat će štošta objasniti zaručnici s kojom je od svoje 12. godine.

Stones (22) je mjesecima imao aferu s izvjesnom Jessicom Peaty, a nevjeru jednog od najskupljih svjetskih braniča razotkrila je upravo njegova bivša ljubavnica. Stones je, naime, Jessici govorio kako je slobodan, ali da njihovu vezu moraju održavati tajnom. Jessica mu je vjerovala sve dok na jednom portalu nije ugledala fotografiju Stonesa i njegove zaručnice u kupnji. Iz osvete je odlučila progovoriti i priznala kako su se bar jednom tjedno nalazili u hotelskoj sobi.

Stoper Manchester Cityja imat će štošta objasniti zaručnici s kojom je od svoje 12. godine.

>>Snimio pornouradak s ljubavnicom, evo kako ga ona sad ucjenjuje!

>>Ova bujna starleta luda je za Pepom Guardiolom. I spremna na sve da ga upozna...

 

 

 

 

Komentara 6

ĆA
ćaćaća
13:59 10.12.2016.

nekada su se skrivale ljubavnice a danas se skrivaju žene..

Avatar comparator
comparator
13:05 10.12.2016.

Ne znam kako mu izgleda žena ali ova prva fotka je izazovna do bola. Nije mu lako ali vjerujem da će se Jessika brzo utješiti ukoliko ne traži baš nogometaša . Ha ,možda je i zato tako dugo u potrazi za pravim što traži unosnog , mladog i slobodnog .Možda je i znala prije za vezu ali se je nadala kako će ga oteti,,tko zna ?

PA
Paket
13:23 10.12.2016.

Uffff, dobra mi je Jessica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije