Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GERRARD PROMAŠIO JEDANAESTERAC

Liverpool s Lovrenom svladao Kranjčarov QPR i gurnuo ga prema drugoj ligi

Liverpool - QPR
Foto: Reuters
1/5
02.05.2015.
u 18:06

Na ruku QPR-u nije išlo ni slavlje Aston Ville koja je kod kuće s 3:2 bila bolja od Evertona

Liverpool je u 35. kolu Premierlige kod kuće svladao Queens Park Rangers s 2:1. Redse je u vodstvo doveo Coutinho u 19. minuti, a izjednačio je Fer u 73. Steven Gerrard je nakon toga u 79. minuti imao jedanaesterac, no Green mu je obranio udarac. Ipak, Liverpoolov legendarni veznjak se iskupio u 87. minuti kada je s igračem više glavom pogodio za konačnih 2:1 i tri boda Liverpoola.

Dejan Lovren kod domaćina je odigrao svih 90 minuta i zaradio žuti karton u 75., dok Niko Kranjčar za goste nije ulazio u igru. Liverpool je na petom mjestu s 61 bodom. QPR je pretposljednja momčad s 27 bodova, a od mjesta koje znači ostanak ga tri kola prije kraja dijeli ogromnih sedam bodova.

Na ruku QPR-u nije išlo ni slavlje Aston Ville koja je kod kuće s 3:2 bila bolja od Evertona, dok je Leicester u ranije odigranoj utakmici s 3:0 svladao Newcastle.

Sunderland je s 2:1 bio bolji od Southamptona, Swansea je s 2:0 svladala Stoke, a West Ham je s 1:0 pobijedio Burnley.

>> Barca fenjerašu Cordobi podarila 8 komada! Rakitić sjajno zabio pa asistirao za pogodak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije