Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko će biti prvak?

Liverpool razbio Tottenham i preuzeo vrh Premiershipa

Liverpool - Tottenham
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
30.03.2014.
u 19:08

Nakon ove pobjede redsi su preuzeli vrh ljestvice, imaju 71 bod, dva više od Chelseaja, a četiri od Cityja, iako građani imaju dvije utakmice manje

Liverpool je u 32. kolu engleske lige uvjerljivo svladao Tottenham (4:0) i pokazao da je zreo za naslov prvaka. Prepuni Anfield eruptirao je već na samom početku utakmice. Glen Johnson probio je desnu stranu, ubacio u sredinu, a tamo je loše reagirao branič Tottenhama Younes Kaboul i poslao loptu u svoju mrežu.

U 25. minuti već je bilo 2:0, strijelac je bio Luis Suarez, kojem je to bio 28. prvenstveni pogodak u sezoni. Urugvajac je uvjerljivo najbolji strijelac lige, a s 20 golova prati ga klupski kolega Sturridge.

U nastavku utakmice Coutinho i Henderson dovršili su priču i oduševili navijače koji vjeruju u naslov prvaka, prvi nakon čak 24 godine!

Nakon ove pobjede redsi su preuzeli vrh ljestvice, imaju 71 bod, dva više od Chelseaja, a četiri od Cityja, iako građani imaju dvije utakmice manje. Liverpool do kraja sve drži u svojim rukama, budući da mu oba konkurenta dolaze u goste. Do kraja ga očekuju West Ham u gostima, Manchester City na Anfieldu, Norwich u gostima, Chelsea na Anfieldu, Crystal Palace u gostima te u posljednjem kolu Newcastle kod kuće.

A danas je pobjedu ostvario i Everton koji je u gostima pobijedio Fulham sa 3:1. Gosti su poveli nakon autogola Stockdalea, Dejagah je izjednačio, a onda su Mirallas i Naismith dovršili priču.

>>Arsenal i City remizirali na Emiratesu

Komentara 2

MA
marlboro69
20:01 30.03.2014.

Zadnja linija tottenham-a na totalni remont! Leavy-u se obila o glavu pohlepa za milijunima ...

PO
postar45
22:18 30.03.2014.

glavno tek dolazi(man city,chelsea)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije