Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šestica Redsa

Liverpool promarširao kroz Birmingham, Balić još čeka debi u Italiji

Daniel Sturridge (1)
Foto: PA/Pixsell
14.02.2016.
u 17:35

Mato Jajalo popratio je s klupe za pričuve kako je Palermo na svom stadionu izgubio od Torina (1:3) dok su Andrija Balić i Stipe Perica, također s klupe, svjedočili domaćem porazu Udinesea u ogledu s Bolognom (0:1).

Liverpool je u velikom stilu prekinuo niz od četiri utakmice bez pobjede te u susretu 26. kola engleskog prvenstva promarširao kroz Birmingham. Slabašni domaćin, posljednjeplasirana Aston Villa, nije se mogla suprotstaviti raspoloženim Redsima koji su postigli čak pola tuceta golova te su slavili sa 6:0.

Izabranici Jürgena Kloppa prvi udarac domaćinu zadali su u prvih 25 minuta postigavši dva pogotka (Sturridge i Milner), a potom su od 58. do 71. još četiri puta zatresli mrežu. Zanimljivo kako se u listu strijelaca upisalo šest različitih igrača.

Aston Villa - Liverpool 0:6

Strijelci: Sturridge 16., Milner 25., Can 58., Origi 63., Clyne 65., Toure 71.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Milan i Genoa danas su igrali prvi susret 25. kola talijanskog prvenstva. Crveno-crni sa San Sira pobijedili su rezultatom 2:1 i bila im je to deveta utakmica bez poraza u svim natjecanjima pa je treneru Siniši Mihajlović sve bolji status u klubu. Genoa pak pet utakmica nije savladala suparnika.

Kolumbijac Bacca u 5. minuti postigao je svoj 13. pogodak ove sezone, a na 2:0 povisio je Japanac Honda u 64. minuti. Cerci je u sudačkoj nadoknadi postigao počasni gol za goste.

A tri hrvatska igrača odgledala su sa klupe za pričuve prvenstvene susrete svojih klubova. Mato Jajalo popratio je kako je Palermo na svom stadionu izgubio od Torina (1:3) dok su Andrija Balić i Stipe Perica svjedočili domaćem porazu Udinesea u ogledu s Bolognom (0:1). Donedavni igrač Hajduka, Balić, tako još čeka na debi u Italiji.

Sampdoria i Atalanta podijelili su bodove - 0:0.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

>>Je li ovo najatraktivnija nogometašica svijeta? Navijači Evertona uopće ne sumnjaju...

Komentara 1

DE
derin
18:04 14.02.2016.

Balicu je bolje bilo da je bar u Hajduka ostao na posudbi do ljeta i razvijao se, ovako klupa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije