Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WEST HAM SLAVIO

Liverpool poražen, Lovren nakon sudara dobio povez oko glave

West Ham - Liverpool
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
20.09.2014.
u 20:36

Dejan Lovren odigrao je čitavu utakmicu, no u 36. minuti se glavom sudario sa Sakhom. Naš je branič ostao ležati na travnjaku i izgledalo je dosta ružno.

Liverpool je upisao drugi poraz zaredom u engleskom prvenstvu. U petom kolu Premiershipa poražen je na gostovanju kod West Hama s 3:1.

Domaćini su nakon samo sedam minuta vodili s 2:0 pogocima Reida i Sakhoa. Smanjio je Sterling u 26. minuti, a konačni rezultat postavio je Amalfitano dvije minute prije kraja.

Dejan Lovren odigrao je čitavu utakmicu, no u 36. minuti se glavom sudario sa Sakhom. Naš je branič ostao ležati na travnjaku i izgledalo je dosta ružno. Nakon što mu je pružena pomoć vratio se s povezom oko glave i odradio susret do kraja.

>> Eksplozija Hrvata: Pogledajte golčinu Jelavića škaricama!

Komentara 6

CA
cartman982
21:13 20.09.2014.

nece trebati dugo da shvate da je lovren panj. i klupa mu ne gine.

Avatar franioprvi
franioprvi
22:44 20.09.2014.

Sreca da je dobio udarac u glavu , haha

DF
dario.franjic11
01:56 21.09.2014.

Usta ljdi pare uvalise promasaj godine jest nas ali brate nema pojma ko junac gori je i od Olica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije