Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 2:1

Liverpool okrenuo protiv Swansea, Lovren odigrao čitavu utakmicu

Liverpool - Swansea
Foto: Reuters
1/9
01.10.2016.
u 15:53

Swansea je poveo preko Fera (8), no Liverpool je u nastavku preokrenuo rezultat golovima Firmina (54) i Milnera (84-11m).

Nogometaši Liverpoola izbili su na drugo mjesto ljestvice engleskog prvenstva zahvaljujući 2:1 (0:1) pobjedi na gostovanju protiv Swansea Cityja u susretu 7. kola, a hrvatski stoper Dejan Lovren odigrao je čitavu utakmicu za redse.

Swansea je poveo preko Fera (8), no Liverpool je u nastavku preokrenuo rezultat golovima Firmina (54) i Milnera (84-11m).

Liverpool sada ima 16 bodova, dva manje uz utakmicu više od vodećeg Manchester Cityja, a dva više od Tottenhama i Evertona, dok je Swansea 17. s četiri boda. 

Dundee - Celtic 0:1, Šimunović igrao

Hrvatski stoper Jozo Šimunović odigrao je svih 90 minuta za škotskog prvaka Celtic koji je u dvoboju 8. kola kao gost svladao Dundee sa 1:0 (0:0).

Jedini gol na utakmici postigao je kapetan "bhoysa" Craig Brown u 47. minuti.

Vodeći Celtic sada ima 19 bodova, pet više uz utakmicu manje od drugog Heartsa, dok je Dundee deveti sa šest bodova.

>> Policija istražuje Dejana Lovrena, pogledajte što je napravio

Komentara 1

DH
dalibor.hren
17:33 01.10.2016.

Lovren je kriv za primljeni gol!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije